Breaking news

Pepe gãteşte pentru copiii din tabăra lui nea Mărin!

Începând de luni, 4 decembrie, de la ora 20.00, în cadrul emisiunii ”Poftiți în vacanță”, nea Mărin vine cu o mulțime de surprize atât pentru telespectatori, cât și pentru vedetele care-i vor fi alături în tabăra ce-i poartă numele.

pepe tabara lui nea marin

În prima săptămână, nea Mărin îi are alături de el pe Gina Pistol, Pepe, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Daniela Crudu, iar scopul lor este acela de a ajuta copiii din zone defavorizate, copii care deşi locuiesc la mare sau la munte, nu au avut niciodată o vacanţă în adevăratul sens al cuvântului. Tabăra lui Nea Mărin este atât un loc al testelor prin care vor fi nevoie să treacă vedetele implicate, cât și un loc de joacă al copiilor cu care aceștia vor lucra.

Unele dintre vedetele concurente au deja copii și au experiență în interacțiunea cu aceștia. Așa se face că Pepe, care este tatăl a două fetițe minunate – Maria și Rosa-  a reușit cu mare ușurință să se apropie de micuții din tabără. Și pentru că l-au emoționat poveștile lor, artistul a decis ca el să le gătească prima masă.

”Pepe a zis că el gătește tot. Și friptura, și piureul, tot. E un bucătar desăvârșit”, spune nea Mărin evident impresionat de felul cum Pepe le-a gătit copilașilor.

Simpaticul tătic a avut însă și ajutoare de nădejde, pe Gina Pistol, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, care nu s-au dat înapoi de la muncă, așa că au scos cartofi, au spălat și au curățat legumele, fără să stea pe gânduri. Daniela Crudu a preferat să asigure voia bună, așa că a cântat și a recitat poezii.

Cum vor face vedetele față provocărilor la care sunt supuse de nea Mărin și ce le vor pregăti copiilor veniți în tabără,  telespectatorii vor putea urmări luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.