Breaking news

Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu și Șerban Copoț, se duelează muzical la “Te cunosc de undeva!”

Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu și Șerban Copoț  sunt concurenții care, alături de Maria Buză, Adina Răducan, Nico, Misha și Amna, vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor care va începe, în această toamnă, la Antena 1.

dorian popa - pepePepe și Maria Buză, veteranii show-ului “Te cunosc de undeva!” revin în ediția cu numărul zece.

“Sunt foarte încântat să particip la “Te cunosc de undeva!”, deși nu pot să ascund faptul că îmi este foarte frică de personajele feminine pe care le voi avea de interpretat. Pe de altă parte, atunci când am emoții mai mari îmi iese treaba mai bine”, spune Dorian Popa.

Entuziasmat că participă la cel de-al zecelea sezon al show-ului se arată și Dima Trofim.

“Mi-a plăcut mult ideea să vin. Nu mi-e teamă de nimic, pentru că suntem la un show, nu dăm Bac-ul. E un noroc să fiu împreună cu Dorian în acest proiect. O să ne distrăm!”, adaugă Dima.

Actorul Lucian Ionescu se bucură, la rându-i, să intre în minunatul joc al transformărilor.

“Mi-am dorit să vin la „Te cunosc de undeva!” pentru că este o emisiune ce cuprinde toate cele trei arii care îmi plac: muzica, actoria și dansul. Și faptul că sunt toate împreună este extraordinar”, spune Lucian.

Pepe, câștigătorul sezoanelor trei și patru, va participa de data aceasta în duet, alături de Maria Buză.

Mi-era dor de „Te cunosc de undeva!” și consider că m-am întors acasă. Doar că acum nu mai lupt cu Maria Buză, ci luptăm împreună (râde) Mi-era dor de toată lumea de aici, de emoția aceea din lift… Apropo, s-a schimbat liftul! (râde). E mișto că acum, eu și Maria, descoperim personajele împreună și mergem mult pe improvizație”, spune Pepe.

Și Șerban Copoț se  bucură să vină din nou, la “Te cunosc de undeva!”.

“M-a surprins propunerea pentru că, totuși, am fost două sezoane. Înseamnă că le-a fost dor de mine și asta m-a bucurat”, spune el.

>