Pepe a câștigat al patrulea sezon al show-ului Te cunosc de undeva

Pepe a câștigat miercuri seară, cel de-al patrulea sezon al show-ului Te Cunosc de undeva de la Antena 1. Este pentru a doua oară consecutiv când Pepe câștigă finala.

pepe - te cunosc de undevaDupă transformări incredibile în artiști celebri precum Maria Dragomiroiu, Raj Kapoor, Mo-Do, Elena Cârstea, David Gahan, Călin Goia sau Gabi Luncă, Pepe a fost încununat rege și în sezonul patru.

Dacă în finala sezonului trei, Pepe a câștigat trofeul grație deghizării în Marry Poppins, în finala de miercuri seară, artistul s-a deghizat în Michael Jackson, interpretând piesa Smooth Criminal.

Premiul câştigat de el, 15.000 €, a fost donat unei cauze umanitare.

„Donez marele premiu de 15.000 € doamnei Mirela Mişcodan din Botoşani, care, în urma unui cumplit accident, şi-a piedut soţul şi a rămas imobilizată. Fetiţa doamnei Mirela este crescută de sora domniei sale, iar ea are nevoie permanentă de un însoţitor, pentru că mama ei de 70 de ani nu o poate ajuta”, a spus Pepe în emisiune.

Pe locul al doilea în clasamentul final se află Maria Buză, în timp ce pe locul trei este nimeni altul decât Jean de la Craiova.

Ultimul loc pe podium, dar nu cel din urmă, este luat de către Anda Adam.

Pentru participarea la sezonul patru al show-ului Te cunosc de undeva, Pepe a încasat 30.000 de euro.

>