Breaking news

Pentru sănătatea voastră alegeți Sanrotex, furnizor de consumabile medicale!

Una dintre cele mai importante servicii prestate către populație ar trebui să fie serviciul de sănătate, iar acesta să se pună accent pe furnizarea de consumabile medicale de calitate și la prețuri accesibile.

 

Cabinetele medicale, fie ele de stat sau private și unitățile spitalicești, dar nu numai, au nevoie în permanență de seringi de diverse mărimi, prevăzute cu ace din oțel inoxidabil. Ele sunt printre cele mai folosite produse din instrumentarul medical, atât de necesare în cadrul unui act medical.

 

Un furnizor de produse medicale pe care poți conta este și Sanrotex, cu pagina oficială Sanrotex.ro.

 

Consumabile medicale, printre cele mai cumpărate produse din domeniu

 

Consumabilele medicale sunt acele produse, care, așa după cum le arată și denumirea, sunt printre cele mai cerute și căutate produse de pe piața de consum. Practic nu există unitate medicală care să nu aibă în permanență nevoie de ele. Vata, acele de seringă, plasturii, trusele de perfuzie, branulele sau trusele care cuprind instrumentar chirurgical sunt indispensabile pentru un act medical care îi poate salva viața unui pacient.

 

Instrumentarul chirurgical, de importanță vitală

 

Instrumentarul denumește totalitatea ustensilelor care se folosesc în actul chirurgical. Cel chirurgical se împarte în mai multe categorii, în funcție de domeniul în care este utilizat.

 

Astfel, avem pentru început instrumentarul folosit pentru punerea unui diagnostic de către personalul medical specializat. Din această categorie amintim aici acele de sutură Reverdin care sunt utilizate pentru manevrarea suturilor în timpul procedurilor chirurgicale.

 

Un alt instrument des folosit este și foarfeca Iris. Inițial aceasta a fost concepută pentru utilizarea în chirurgia oftalmologică. Acum această foarfeca fină, dar și ascuțită, poate fi utilizată în diverse ramuri chirurgicale.

 

În această categorie intră și pensa de scos fire Hunter. Acesta este un instrument chirurgical utilizat pentru a îndepărta firele de sutură, corpurile străine de pe piele și răni. Pensa pentru scos fire Hunter are vârfurile în formă de lance și un mâner solid, dar în același timp ușor de manevrat.

 

Cutiile pentru instrumentar, necesare pentru sterilizare

 

Indiferent că vorbim de instrumentarul pentru oftalmologie, stomatologie sau ortopedie, absolut toate instrumentele au nevoie să fie sterilizate după fiecare pacient în parte.

 

Sanrotex pune la dispoziția unităților medicale casolete de sterilizare cu capac de diverse dimensiuni. Acestea sunt confecționate din inox și au capacitatea de a fi rezistente la sterilizarea cu abur sub presiune.

 

Casoletele au un sistem reglabil de asigurare împotriva desfacerii și capac cu mâner. Casoletele sunt rezistente la coroziune, la căldură și la îngheț. Ele se utilizează cu precădere în stomatologie, dar pot fi folosite și pentru celelalte specializări medicale.

 

Dezinfectanți și produse pentru protecție

 

În orice unitate în care se prestează acte medicale către populație este esențial să existe o cantitate suficientă de dezinfectanți, atât pentru suprafețe, cât și pentru instrumentar, nemaivorbind de dezinfectanții necesari pentru mâini.

 

Mănușile, halatele și măștile sunt alt gen de produse care pot fi comandate la Sanrotex pentru a putea fi folosite în cadrul actului medical. În acest fel atât siguranța personalului specializat, cât și a pacienților este în deplină siguranță.

 

Pentru mai multe informații despre produse accesați pagina oficială de la Sanrotex.

 

Contact: online@sanrotex.ro

 

 

 

 

 

 

 

>