Breaking news

Pentru prima dată în viață, Anamaria Prodan a dormit într-o mănăstire

loading...

Anamaria Prodan a făcut-o și pe asta. Controversatul impresar de fotbaliști și mai nou vedetă de reality-show, a dormit pentru prima dată în viața sa și la o mânăstire.

prodanca la manastireUrmătorul episod al reality show-ului Prodanca și Reghe, “La plăcinte inainte”, o pune la grea încercare pe Anamaria Prodan.

Deși obișnuită cu luxul din propria locuință sau din hotelurile unde este cazată, Anamaria Prodan a ajuns să doarmă și într-o mânăstire românească din Statele Unite.

Mama ei, Ionela Prodan, pleacă spre Statele Unite, și la o diferență de câteva zile Anamaria o însoțește.

Din nefericire, mama și fiica au întâmpinat o groază de probleme cu cazarea și se văd nevoite să doarmă inclusiv într-o mănăstire de lângă Detroit, Michigan.

În timp ce Ionela și Anamaria se confruntă cu tot felul de probleme tipic americane, la București rămâne Nuti “sefa lucrarilor”: ea trebuie să se ocupe de detaliile afacerii cu plăcinte și trebuie să se descurce și cu problemele casei, totodata.

Sâmbătă, de la 20.30, și duminică în reluare de la aceeași oră, în episodul patru al reality show-ului “La plăcinte inainte”, vor fi difuzate imagini în premieră cu Anamaria Prodan dormind într-o mănăstire românească din SUA.

loading...