Breaking news

Pentru 2010, Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu îşi programează nunta!

Sărbătorile de iarnă oferă frumoasei prezentatoare de pe TVR 2, Alina Sorescu, şi iubitului ei, Alexandru Ciucu, puţin răgaz pentru a-şi pune la punct câteva aspecte importante din viaţa lor.

alina3.jpgDupă 2 ani de relaţie, cei doi porumbei vor să stabilească data nunţii. Şi, unde altundeva o puteau face decât fugiţi de-acasa (spre Cehia), aşa cum s-a întâmplat şi atunci când monsieur Ciucu a cerut-o de soţie chiar în Florenţa.

Alina şi Alex şi-au făcut bagajele, au împodobit un brăduţ pe care l-au pus pe bancheta din spate pentru a păstra un pic din mirosul de cetină românească, iar  apoi au luat drumul, spre capitala Cehiei. Crăciunul l-au facut într-un hotel luxos din Praga, s-au bucurat de atmosfera boemă a oraşului, de cum era împodobit acesta în sărbătoare.

Nu au avut program strict deoarece au vrut să se contopească cu modul lor de a petrece.

“Am vrut să mă las surprinsă de bucătăria lor. Ne-am făcut cadouri unul celuilalt. Anul trecut i-am luat un pian, iar el bicicletă şi am învăţat pentru prima oară să merg pe ea”, ne-a spus Alina.

După Praga a urmat Valea Tirolului, de Revelion la sky, şi, ca să facă un mix de culturi, au mers şi la Istanbul, tot cu maşina.

Părinţii celor doi au petrecut împreună, lăsându-i singuri pentru prima dată, însă scopul a fost unul foarte important.

Nu am planificat nunta până acum, dar în vacanţa aceasta o să ne gândim mai mult la acest aspect. De fapt, scopul acestei vacanţe a fost să medităm mai mult la relaţia noastră viitoare”, a mai spus prezentatoarea de pe TVR 2, Alina Sorescu.

Ştefania Stancu