Breaking news

Penisul lui Terente, cel mai dotat român din istorie, expus într-un club de swingeri

Bucureștenii pot vedea în cadrul unei expoziții permanente găzduite de Attraction Club, Penisul lui Terente, inaugurată pe 20 noiembrie. Terente, cunoscut drept Regele Bălților, este cel mai dotat român din istorie, penisul său ajungând după moartea lui, la Institutul Național de Medicină Legală ca și exponat.

penis_terenteExpoziția “Penisul lui Terente” a fost inaugurată joi, la Attraction Club, primul club swingers din București. Începând cu această zi, copia fidelă a penisului lui Terente va fi expusă în incinta Clubului swingers Attraction, iar orice român curios poate să vadă cum arăta în realitate celebrul organ genital.

În premieră, publicului larg poate vedea o copie fidelă a celebrului exponat din cadrul muzeului Institutului de Medicină Legală din București, aruncat la coș în 2009, după o încercare eșuată de recondiționare.

La eveniment au participat jurnalistul şi publicistul Constantin Cumpănă, cel mai important autor român care a cercetat și a scris despre viața controversatului Terente, în două studii denumite ”Terente” – vol. I și vol. II (totalizând peste 700 de pagini) şi Gavril Pătru, actorul care a interpretat rolul lui Terente în filmul de lung-metraj  ”Terente – regele bălților”, lansat în anul 1995, film regizat de Andrei Blaier.

La eveniment Cumpănă a declarat “Dacă Terente și Didina ar fi fost contemporani cu noi, cu siguranță ar fi fost un cuplu veritabil de swingeri și clienți ai Attraction Club”.

În zona Insulei Mici a Brăilei, turiştii pot vizita şi acum locurile în care se presupune că se ascundea Terente, supranumit Regele Bălţilor, un bandit lipovean care fura şi ucidea fără milă, viola şi dădea fiori şi celui mai rău poliţist.

Terente, pe numele său real Vasili Ştefan, născut în 1895, pe Canalul Cravia, în Carcaliu, din Balta Brăilei, mort pe 4 iunie 1927, a fost unul dintre cei mai de temut bandiţi români.

Cunoscut în zilele noastre mai degrabă ca românul cu cel mai mare penis, Vasili a trăit ca nelegiut după vârsta de 20 de ani, fiind înrăit de două relaţii distruse.

Terente s-a îmbogăţit din tâlhării, atacând singur sau făcându-şi bandă de tâlhari. A fost încătuşat, dar a evadat în mai multe rânduri, iar pe capul lui au fost puse, în timp, zeci de rămăşaguri şi premii.
În ciuda grozăviilor pe care le comitea, a câştigat simpatia poporului, fiind considerat un haiduc al vremii şi un amant sălbatic, fiind căutat de femeile din toate stările sociale. Se dusese buhul că Terente era extrem de viril, că avea „una” lungă de peste 20 cm.

penisul lui terente