Breaking news

Pe urmele Madonnei. Alessandra Stoicescu, adepta stilului de viaţa Kbbalah

Alessandra Stoicescu, una dintre frumoasele prezenţe din mass-media românească este adepta filozofiilor de viaţă Kabbalah, îmbrăţişate și de vedete internaționale precum Madonna, Demi Moore, Ashton Kutcher sau Mick Jagger.

alessandraAcest „curent” a acaparat mai multe vedete de la Hollywood şi mai nou şi pe vedetele noastre mioritice: Cătălin Botezatu, Gianina Corondan, Daniela Nane sau Mirela Vescan.

Una dintre vedetele cu notorietate în mass-media românească este şi Alessandra Stoicescu. Vedeta tv va fi imaginea celei de-a doua colecţii de bijuterii Kabbalah – „Casting yourself in a favorable light” ce va fi lansată curând la Bucureşti de Thea Haimovitz, originară din Israel, dar cu origini româneşti.

Moderatoarea emisiunii „100 de minute”,  de la Antena 3 a primit deja de la Thea o bijuterie-talisman din argint şi pietre semipreţioase, special creată pentru ea. Talisamnul are inscripţionat în ebraică mesajul „Connecting to the light” (Conectare la lumină), util pentru succes în carieră şi afaceri.