Breaking news

PDL-iștii, bolnavi de putere

Liderii PDL par a fi loviți toți de beția puterii. Se luptă cu încrâncenare cu toți adversari, sunt extrem de agresivi în emisiunile tv și mind cu o lejeritate debordantă de îți vine să le dai premiul Oscar pentru interpretare.

sebastian popescuȘi mă întreb de ce toate astea? Totul pentru bani și putere? Banii să le fi luat mințile? Indiferent ce se dezbate, indiferent de ce sunt acuzați ei, liderii PDL, dau vina pe alții, pe fosta guvernare, pe Opoziție că nu votează legile Puterii și tot așa. Oricine altcineva este vinovat de ceea ce fac ei.

Emil Boc și acum dă vina pe guvernul Tăriceanu, deși de mai bine de doi anis e află în fruntea Guvernului. Băsescu e Șeful Statului din decembrie 2004 și se tot plânge că e corupție în țară și că Tăriceanu a dat bani la pensionari. În ce țară trăim? Ce fel de oameni ne conduc?

Șeful Fiscului are atât ainfleunță încăt poate decide scoaterea unei emisiuni tv din grilă pe motiv că a dezvăluit informații despre afacerile pe care le derulează. Am ajuns să fim terorizați mai rău ca pe vremea comunismului.

Telefoanele se ascultă pe bandă rulantă, mascații intră peste tine fără să te întrebe cum te cheamă, și când își daus eama că au greșit adresa pleacă cu coada între picioare. Am ajuns în halul ăsta ca și societate pentru că tupeul și nesimțirea au luat locul competenței, corectitudinii și bunului simț.

Dacă promovezi inculți, oameni corupți și fără repere morale, în puncte cheie de conducere și le dai banii unei țări pe mână, ce te aștepți să facă? Biserici? Spitale? Școli? Nu nici vorbă de așa ceva. Elita societății românești se dă la oparte și pleacă cu mic cu mare în străinătate pentru un trai mai bun și rămân doar rebuturile societății.

Nu înțeleg de ce atâta răutate în rândul PDL-iștilor. Au tot ce și-au dorit, au bani, au putere, o duc bine, de ce sunt în continuare răi cu poporul care i-a pus pe cai mari? Câți bani mai vor? Când vor pleca în lumea celor dreți tot într-un coșciug vor fi înmormântați nu în vile și mașini de lux.