Breaking news

Românii, amenințați de PDL cu dosare penale dacă votează de mai multe ori

Românii sunt amenințați de PDL cu dosare penale dacă vor vota de mai multe ori la referendum.

Adreian Videanu a anunțat duminică faptul că PDL va face plângeri penale pe numele tuturor românilor care vor vota de mai multe ori la referendumul de demiterei a lui Băsescu. Videau a spus că PDL ”are” dotarea necesară să descopere chiar în timul votului, dacă cineva votează de mai multe ori.

Vrem să tragem un semnal de alarmă că PDL are toată logistica necesară să identifice, chiar în ziua votului, pe cei care au tentaţia votului multiplu. Fac apel public la cei care sunt tentaţi să nu rişte, pentru că PDL va face plângere penală indiferent de nume, împotriva tuturor celor care votează multiplu”, a precizat Videanu, într-o conferinţă de presă.

Videanu a spus că, imediat după referendum, marţi, 31 iulie, PDL îi va da nominal pe toţi cei care au votat pe listele suplimentare şi dacă au votat şi pe cele permanente.

Aceste semnale de alarmă ale PDL, sunt semne că susținătorii lui Băsescu sunt pregătiți să conteste rezultatul referendumului, în cazul în care acesta va fi nefavorabil președintelui suspendat.