Breaking news

Pavel Bartoș deschide noul sezon al emisiunii Politică şi delicateţuri

Mircea Dinescu şi invitatul său gătesc pe malul Dunării în prima ediţie Politică şi delicateţuri din sezonul IV, difuzată duminică, 8 noiembrie, de la ora 16.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Dinescu si BartosAl patrulea sezon al emisiunii Politică şi delicateţuri începe duminică, 8 noiembrie, cu o primă ediţie dedicată tuturor celor care poartă numele Sfinţilor Mihail şi Gavril. În zi de sărbătoare, Mircea Dinescu îl are invitat la Cetate, pe malul Dunării, pe actorul Pavel Bartoş, aşteptat cu bucate alese, muzică marca Mambo Siria şi deja faimosul vin al poetului. Politică şi delicateţuri poate fi urmărită, în acest sezon, de la ora 16.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

„Intrăm în forţă în noul sezon, ajutaţi de natură şi de o Dunăre plină de farmec, pentru că mi-era poftă de o emisiune nouă şi iacătă că această toamnă sucită ne-a ajutat”, mărturiseşte poetul în debutul noului sezon.

Dinescu găteşte asistat de Bartoş o frigăruie specială din organe de miel, lângă care prepară o salată de toamnă târzie din fasole galbenă, cu legume alese. La rândul său, Pavel Bartoş consideră că la Cetate este „raiul pe pământ” şi, prin intermediul emisiunii Politică şi delicateţuri, îi trimite un mesaj lui… Moş Crăciun, spunându-i că nu mai are nevoie de cadouri, pentru că invitaţia făcută de Mircea Dinescu este cel mai frumos cadou. Plin de farmec şi pus pe şotii, Bartoş se înfruptă din bunătăţile preparate de Dinescu, soarbe din vinul acestuia, „cântă” la şiragul de cârnaţi atârnaţi lângă masa de lucru şi se bucură de fiecare moment în compania gazdei sale şi a deja faimoşilor Mambo Siria.

În deschiderea noului sezon Politică şi delicateţuri, telespectatorii TVR 1 vor vedea, duminică, o emisiune eveniment, rezultată din întâlnirea unui actor-prezentator şi a unui poet-masterchef, un adevărat show culinar plin de umor şi vorbe de duh, desfăşurat într-un decor spectaculos de noiembrie.

Pentru doritori, masterchefi şi gurmanzi, toate reţetele prezentate de Mircea Dinescu se găsesc pe site-ul TVR, în secţiunea dedicată emisiunii, sub titlul „Reţetele lui Dinescu”.

Pavel Bartoş s-a născut pe 20 ianuarie 1975, la Miercurea Ciuc. A studiat la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Teatru, în clasa profesorului Marius Bodochi. Este căsătorit cu Anca şi au împreună trei copii, Eva, Rita şi Sofia. Este coprezentator al emisiunilor Românii au talent şi Vocea României de la Pro TV şi actor al Teatrului Odeon.

Dinescu si Bartos_1778Dinescu si Bartos_1829

>