Breaking news

Pauze de hidratare mici si dese, cu ajutorul unui dozator de apa la birou!

Cu siguranta ai auzit de zicala care sustine ca „pauzele mici si dese sunt cheia marilor succese.” De acest aspect trebuie sa tina seama mai ales antreprenorii si cei care detin sau administreaza o afacere.

dozator apa birou

Productivitatea angajatilor si, implicit, succesul unei firme sunt determinate de atentia la detalii. Un manager competent anticipeaza nevoile celor cu care lucreaza si le indeplineste cerintele chiar inainte ca acestea sa fie formulate. De pilda, prin achizitionarea si utilizarea unui dozator apa birou vei avea parte de numeroase beneficii.

Cand alegi sa colaborezi cu H2On, un brand 100% autohton, vei avea parte de oferte avantajoase, precum si de servicii premium. Descopera, in continuare, doar cateva motive pentru care ar trebui sa detii un dozator de apa la birou!

  1. Productivitate crescuta

Hidratarea corespunzatoare prezinta nenumarate beneficii – dincolo de faptul ca sustine buna functionare a organismului, aceasta creste atat productivitatea, cat si starea de bine. Din acest punct de vedere, apa H2On este o alegere excelenta, fiind recunoscuta in afara granitelor pentru puritatea si calitatea sa.

 

Pe langa faima internationala pe care o detine, H2On este un serviciu unic, recomandat de figuri celebre din spatiul romanesc. Totodata, H2On este sponsorul oficial al echipelor sportive Astra Giurgiu si Dinamo Bucuresti. Daca alegi sa achizitionezi un dozator de apa pentru birou prin intermediul companiei H2On, ai garantia cresterii nivelului de motivatie si multumire in randul angajatilor.

  1. Protejarea mediului inconjurator

Afacerile de succes nu neglijeaza problemele planetei si fac orice le sta in putinta pentru a contribui la protejarea mediului inconjurator. Utilizarea unui dozator de apa la birou reprezinta un pas important pentru viitorul Pamantului din moment ce un bidon cu apa H2On te ajuta sa economisesti 37 de sticle de plastic a cate 2 litri. In plus, dupa ce au fost utilizate, bidoanele cu apa trebuie returnate catre H2On, unde vor fi curatate si reciclate corespunzator.

  1. Mai mult spatiu si mai putina energie consumata

Fiecare dozator apa birou H2On are o dimensiune compacta, motiv pentru care poate fi amplasat cu succes in orice spatiu. Designul elegant contribuie la aspectul ordonat pe care vrei sa il creezi la locul de munca.

dozator apa birou

De asemenea, majoritatea dozatoarelor functioneaza pe baza de compresor, fara sa foloseasca mult curent electric. Astfel, utilizarea lor reprezinta o solutie optima atat pentru viitorul planetei, cat si pentru bugetul firmei.

  1. Servicii ireprosabile

Succesul de care se bucura H2On este demonstrat, printre altele, de recomandarile excelente venite din partea celor care au colaborat cu aceasta firma. Increderea clientilor a fost castigata prin servicii prompte, profesionale si de calitate. De exemplu, livrarea este efectuata in aceeasi zi in care faci comanda prin flota proprie de masini H2On. Ai la dispozitie un serviciu de mentenanta, dar si o linie de relatii cu clientii la care poti apela oricand doresti.

  1. Multe alte oferte!

Nu in ultimul rand, ar trebui sa stii ca la H2On vei gasi mai mult decat dozatoare si apa sub brand propriu. Aici te asteapta purificatoare de aer, sortimente de cafea si ceaiuri de la companii renumite, espressoare profesionale si multe alte oferte de nerefuzat. Acceseaza acum platforma online a companiei H2On si investeste in detaliile care vor face diferenta pentru compania ta!