Breaking news

Paula Seling, blestemată să ia cele mai grele decizii la X Factor

Decizie dificiliă și încurcată, duminică seară la concursul tv X Factor, difuzat de Antena 1. Diana Hetea și Irina Florea au ajuns la duel, iar Paula Seling a trebuit să decidă pe cine salvează.

Duminică seară în cadrul Deciziei X Factor, Diana Hetea din echipa lui Adrian Sînă și Irina Florea din echipa lui Mihai Morar au ajuns la duel.

Pentru prima dată în istoria concursului tv atât din România cât și din alte țări unde el se orgenizează, unul dintre concurenții aflați la duel nu a putut cânta din motive medicale.

Diana Hetea nu a cântat, întrucât abia putea să vorbească. Prezentatorii show-ului i-au expus variantele pe care le avea la dispoziție, fie să cânte cum poate fie să se difuzeze o înregistrare cu ea.

Diana Hetea s-a consultat cu mentorul său Adrian Sîna și a decis să nu cânte.

Nu cred că prestația mea din această seară îi va ajuta pe jurați să mă evalueze așa că voi decide să fiu judecată în baza prestațiilor mele de până acum”, a declarat Diana Hetea.

Drept urmare, potrivit regulamentului, în locul cântecului de salvare, organizatorii au difuzat un colaj cu prestațiile Dianei din Galele Live X Factor.

Irina Florea era pentru a doua oară când se afla la duel și a cântat live cântecul de salvare.

Adrian Sîna a salvat-o pe Diana Hetea, Mihai Morar pe Irina Florea, iar decizia finală i-a revenit Paulei Seling. După ce a avut de două ori la duel căte două trupe, și prima dată a fost pusă în postura de a alege singură pe cine salvează, duminică seară Paula a fost pusă în situația de a lua o decizie în condițiile în care unul dintre concurenți nu a cântat.

Înainte de a o salva, Paula Seling a criticat-o pe Diana Hetea pentru că nu și-a protejat gâtul că nu a fost atentă și că în seara asta și-a arătat că are limite. Paula a fost uimită de faptul că Diana a decis să nu cânte în seara asta pentru a-și proteja vocea. Și chiar a întrebat-o pe Diana, pentru ce își protejează gâtul pentru edițiile viitoare, întrebând-o că dacă nu o să fie aleasă în seara asta.

Diana Hetea a răspuns că a decis să nu cânte din respect pentru publicul care a ascultat-o până acum și pentru că cel mai probabil jumătate din melodie ar fi fost tăcere.

Cu toate aceste explicații Paula a insistat ca Diana să cânte o măsură dintr-o piesă.

O măsură cântă-mi, orice vrei tu, fă-mi pe plac, pentru că poți să vorbești …ai putea să îmi cânți orice”, a insistat Paula Seling.

Diana a acceptat spunând: din respect pentru tine Paula am să încerc să cânt o măsură.

După ce Diana cântat cum a putut dar la microfonul de vorbit, nu la unul setat pentru cântat, Paula a oprit-o spunând că îi mulțumește și că este suficient.

Până când Paula s-a decis să spună pe cine salvează, publicul din platou striga în cor numele Dianei Hetea.

Doamne este înfiorător a spus Paula înainte de a lua decizia: o aleg pe Diana. La auzul deciziei, Irina Florea a izbucnit în lacrimi.

În acest moment au mai rămas în concurs doar cinci concurenți. Adrian Sîna are cei mai mulți, trei la număr: Diana Hetea, Iulian Vasile și Alin Văduva, în timp ce Paula Seling mai are doar trupa T&L iar Mihai Morar îl mai are doar pe Andrei Leonte.

 

>