Breaking news

Paula Seling acuză realitatea.net că dezinformează scriind că ea ar fi dezamăgită de piesa lui Cezar

Paula Seling acuză site-ul de știri realitatea.net de faptul că dezinformează publicul, scriind că artista  ar fi spus că este dezamăgită de piesa lui Cezar are reprezintă România la Eurovision.

paula seling - realitatea.netrealitatea.net trunchiază declarațiile Paulei Seling, acuzând-o pe aceasta că ar fi spus că este dezamăgită de piesa lui Cezar.

Când a văzut ce scrie realitatea.net, Paula Seling a luat atitudine și și-a manifestat revolta pe contul său de socializare.

”Îmi pare foarte rău ca un site ca Realitatea, dezinformează publicul. Nu am spus NICIODATĂ așa ceva! Domnilor, e cel mai urât lucru pe care puteați să îl faceți în conditiile în care, joi, Cezar urcă pe scenă în semifinală.  Titlul se referea la asta: Eurovision 2013: Nu va exista un hit de radio precum „Euphoria“, nici un câştigător previzibil”, a scris revoltată Paula Seling, pe pagina sa de facebook.

Artista a acordat un interviu pentru adevărul.ro în care spunea cu totul altceva. Mai exact, Paula spunea că: Din păcate nu vom avea un hit pe radiouri, anul acesta, cum am avut anul trecut, şi nici un câştigător absolut, cred.

De unde și până unde au tras cei de la realitatea.net concluzia că Paula ar fi dezamăgită de piesa lui Cezar, numai redactorul care a scris pseudoștirea poate ști.

După reacția Paulei Seling, realitatea.net a modificat titlul știrii în: EUROVISION 2013. Paula Seling: „Din păcate nu vom avea un hit pe radiouri. Însă fără să scoată și din text propoziția care preciza că Paula ar fi dezamăgită de piesă.

În 2010, Paula Seling și Ovi au reprezentat România la Eurovision, reușind să se califice pe un merituos loc trei în finala internațională.