Breaking news

Paula Rusu schimbă televiziunile de știri ca pe șosete. Ultima oprire: RTV

În doar un an și patru luni de zile, Paula Rusu face turul televiziunilor de știri din România, reușind ca în doar un an și patru luni să schimbe patru posturi tv.

În 16 iunie 2011, după 4 ani petrecuți la Antena 3, Paula Rusu părăsește televiziunea ca să meargă la TVR Info.

Înainte de a pleca din Trustul Intact, Paula Rusu le-a transmis colegilor un e-mail de adio în care își exprima regretul pentru plecarea sa și pentru faptul că în Antena 3 oamenii muncesc pe bani puțini și fără cărți de muncă.

La Antena 3, a lucrat ca editor-prezentator la știri și realizator al emisiunii Ediția de weekend. Anterior, a lucrat șapte ani la Pro TV Târgu Mureș.

La postul de știri al Televiziunii Române, Paula Rusu și-a început lucrul pe 20 iunie 2011, însă cinci luni mai târziu pleacă la Realitatea TV.

La TVR Info, Paul Rusu a prezentat de luni până vineri jurnalul în intervalul orar 16.00-18.00, dar a moderat şi dezbateri la canalul de ştiri al Televiziunii Române.

La Realitatea TV a prezentat jurnalele de știri de seară și a moderat mai multe talk-show-uri social politice.

Plecarea de la Realitatea TV se datorează exclusiv problemelor financiare cu care se confruntă televiziunea. Este al doilea nume cu greutate care părăsește postul d eștiri în ultima luni, după cel a Adrianei Nedelea.

Astăzi, Paula Rusu a debutat ca moderator al talk-show-ului News Desk, la România TV.