Breaking news

Patru tineri au fost găsiți morți într-o casă din Oltenția

Patru tineri, doi băieți și două fete, au fost găsiți morți într-o casă din Oltenția. Principala cauză a decesului pare să fi fost o intoxicație cu gaze de la o butelie racordată la un aragaz.

breakingnewsPatru tineri și-au găsit sfârșitul într-o casă de vacanță din Oltenița. Potrivit primarului din localitate, tinerii au ajuns la casă vineri seară pentru a pregăti revelionul. Iar azi au fost găsiți toți morți.

Nici vorbă de sinucidere. Acești tineri pregăteau Revelionul. Ieri la ora 5,42, mama lui Bogdan, i-a dat un SMS a vorbit cu el, pregăteau revelionul. Îi așteptăm pe medicii de la Călărași să-i ridice pentru a face  necropsia. S-a găsit o sticlă de whisky consumat cam jumătate și niște sucuri. Era un miros greu aici. Cei de la poliție spun că s-ar fi intoxicat cu gaz de la o butelie montată la aragaz. Aveau în casă și sobă cu lemne. Se bănuiește că de la butelia de aragaz, au murit, au încercat să se încălzească. Sunt presupuneri ale ofițerilor de poliție sosiți la fața locului. Familiile sunt la fața locului, este o mare, mare tragedie. Noi nu avem morgă la Oltenița și vor fi duși la Călărași”, a declarat Petre Țone, primarul localității Oltenița, la Antena 3.

Două dintre victime erau fete și aveau fiecare vârsta de 17 ani, un băiat avea 20 de ani iar altul 22.

Necropsia celor patru tineri se va efectua duminică. Abia după efectuarea acesteia se va ști cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

>