Breaking news

Patru studenţi din Bucureşti au adus în premieră în România celebrul concept de afaceri – Mystery Box!

loading...

Într-o zi de 13, patru studenţi la SNSPA au lansat în premieră în România, o idee inedită de afaceri, care în SUA face furori. Mystery box, afacerea care ascunde multe surprize într-o cutie!

Pe 13 februarie, Cătălin Gabriel Dumitrescu, alături de trei colegi de facultate, au lansat în România, conceptul Mystery Box prin intermediul căruia doresc să ofere românilor o idee nouă de cumpărături, una plină de mister.

“Este o idee preluată din SUA, ce impică în primul rând valorificarea misterului. Am pornit acest proiect cu trei colegi şi totodată prieteni Tite Alexandru, Selin Pauleţ şi Cătălin Ţutuianu. Investiţia este de 3000 lei şi în prezent suntem la stadiul de dezvoltare şi implementare în mediul public al proiectului. Ne propunem să acaparăm cât mai multe tipuri de public şi să vindem pentru toate tipurile de cumpărători. Ideea de nou atrage. Este o idee necunoscută de publicul din România, iar publicul nostru ţintă este cel în căutare de “nou“, a declarat în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro Cătălin Gabriel Dumitrescu, unul dintre cei patru iniţiatori ai Mystery Box România.

Mystery box este un concept ce își proune valorificarea misterului din cadrul cutiilor sale.

În interiorul acestor cutii veți găși obiecte dintr-o gama diversificată de produse, începând de la brățări și simple accesorii, până la telefoane, ceasuri sau multe alte surprize, conținutul acestora fiind desigur unul misterios.

Cutiile misterioase se împart în 3 categorii:
– Mystery box S – prețul cutiei este de 100 de lei, cutie în cadrul căreia veți putea găși obiecte cu o valoare minimă de 50 de lei, valoarea maximă a acesteia putând să atingă chiar și 1000 de lei.
– Mystery box M – prețul cutiei este de 250 de lei, cutie în cadrul căreia veți putea găși obiecte cu o valoare minimă de 100 de lei, valoarea maximă a acesteia putând să atingă chiar și 2500 de lei.
– Mystery box L – prețul cutiei este de 500 de lei, cutie în cadrul căreia veți putea găși obiecte cu o valoare minimă de 250 de lei, valoarea maximă a acesteia putând să atingă chiar și 5000 de lei.

Mai multe detalii despre acest nou concept de afacere poţi afla de pe pagina oficială a Mystery Box România, iar primele produse le poţi cumpăra de pe site-ul oficial.

Pentru comenzi este de ajuns să trimiteţi un mesaj pe pagina de Facebook Mystery Box România, cât și pe adresa de email mysteryboxromania@yahoo.com sau la telefon: 0760.321.995.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>