Breaking news

PATRU reguli pe care domnișoarele de onoare au voie să le încalce

Pregătirile pentru nuntă au avansat destul de mult, iar acum te afli la pasul în care trebuie să-ți alegi domnișoarele de onoare. Probabil nu va fi foarte complicat, te gândești la câteva prietene sau rude apropiate care îți vei dori să-ți fie alături la fiecare pas important. Ele te vor ajuta să te pregăteși, te vor calma și-ți vor oferi încredere.

În mod tradițional acestea trebuie să respecte anumite reguli, deja cunoscute: să poarte aceeași culoare, să-și asorteze accesoriile, sa poarte elemente distinctive. Ei bine, dacă îți dorești o nuntă originală și nonconformistă nu trebuie să fie chiar așa. Tu poți să faci lucrurile diferit. 

Iată care sunt regulile pe care domnișoarele de onoare au voie să le încalce pentru ca acestea să se simtă confortabil și încrezătoare

  1. Domnisoarele de onoare trebuie sa poarte aceeasi rochie

Atunci când alegi ținutele pentru domnișoarele de onoare nu este absolut necesar ca acestea să fie identice, ci te poți gândi să le adapatezi la preferințele fiecăreia. Alege rochii de aceeași culoare, însă modele diferite sau optează pentru același stil și permite-le să aleagă culoarea dorită, de comun acord. Totodată dacă vei avea domnișoare de onoare de vârste diferite, purtarea aceleași rochii poate crea un sentiment de disconfort. Unele stiluri vor arăta prea tineresti, sau anumite lungimi vor fi prea mari sau prea mici. Așa că fii sigur că alegi ceea ce se potrivește fiecărei domnișoare de onoare în parte. Poți accesa website-ul atmospherefashion.ro, deoarece aici vei găsi rochii elegante, potrivite pentru toate stilurile și vârstele. 

2. Domnișoarele de onoare trebuie să-și asorteze părul și accesoriile

Când vine vorba de asortarea coafurii și accesoriilor gândește-te la ceva asemănător pentru fiecare domnișoară de onoare în parte, și nu la ceva identic. Acestea au preferințe și stiluri individuale, iar trăsăturile fizice cu siguranță nu sunt aceleași. Așa că este ideal ca acestea să fie aranjate astfel încât să le fie evidențiată frumusețea proprie. În acest fel se vor simți mulțumite și vor radia de fericire alături de tine. 

3. Domnișoarele de onoare trebuie să fie în număr par

 Ai 5 cele mai bune prietene și te gândești că ești nevoită să alegi doar 4 dintre ele, pentru a avea un număr par? Ei bine, nu trebuie să faci neapărat acest lucru. Ziua nunții tale este una atât de specială, așa că trebuie să o petreci cu toți cei pe care ți-i dorești aproape, indiferent dacă aceștia formează sau nu un număr par. Până la urmă nu trebuie să pierzi esența acestui eveniment. Dacă îți faci griji cu privire la poze, deoarece nu vor ieși echilibrate, să știi că fotograful tău va fi suficient de profesionist astfel încât să repare această problemă. 

4. Domnișoarele de onoare nu trebuie să poarte alb

Așa este, această regulă încă se aplică. Domnișoarele de onoare nu trebuie să se îmbrace precum mireasa, deoarece nu trebuie să fie eclipsată în niciun fel, ea va avea parte de toată atenția. Asta nu înseamnă că nu poți face lucrurile diferit. Este nunta ta, așa că poți face totul după bunul plac, chiar să schimbi culoarea tipică a rochiei de mireasă. Ultimele trenduri dictează albastru pal, nuanta șampaniei și culori florale pe care mireasa poate să le poarte. Așa că, in acest caz poți opta ca domnișoarele de onoare să poarte alb, deoarece în acest fel se vor diferenția de mireasă. 

În concluzie, dacă la nunta ta nu vrei să dicteze regulile și îți dorești să adaugi puțină originalitate să știi că poți face asta, iar totul depinde doar de tine. Este momentul tău special așa că fă-l exact așa cum l-ai visat. Nu e nevoie de ținute și accesorii identice ale domnișoarelor de onoare, ca acestea să fie în număr par sau de culori specifice ci poți face totul în stilul tău. 

Sursa foto: pexels.com

>