Breaking news

Patru persoane rănite grav la un raliu în Caransebeș

loading...

Teribilism pe aeroportul din Caransebeş soldat cu rănirea gravă a patru persoane. Un motociclist care participa la concurs şi trei persoane din public, au fost accidentate de o maşină care a intrat pe pista de concurs.

accidentMai multe persoane au fost rănite astăzi, în timpul unei etape a Campionatului Naţional Individual de Viteză la Motociclism, ce se desfăşura pe aeroportul din Caransebeş, când un şofer a intrat, cu viteză, în spectatori. Autorul accidentului, Cristian Ungur – fiul unui fost lider local al PDL, doctorul Ioan Ungur – s-a îndreptat cu maşina direct spre motocicliştii aflaţi la start. A virat brusc la dreapta şi a intrat în spectatori. Acesta a fost urmărit câţiva kilometri de mai mulţi motociclişti furioşi, iar în final s-a adăpostit în secţia de poliţie.

Ioan Ungur, tatăl autorului accidentului, a declarat la Realitatea TV:”Sunt alături de victime, mă pun în locul lor. Fiul meu să răspundă pentru faptele lui”.

Deşi gestul tânărului a fost explicat de mai mulţi martori ca fiind datorat consumului de alcool, Octavian Tunea, prefect de Caraş-Severin, a declarat că tânărul Ungur Cristian, nu a consumat băuturi alcoolice sau alte substanţe.

În replică, secretarul Federaţiei Române de Motociclism, Gabriel Olariu, a declarat la Realitatea TV că nu este adevărat şi că tânărul a refuzat să sufle în etilotest, fiind dus la spital pentru teste.

Cristian Ungur este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.

loading...