Breaking news

Copilul aruncat de mamă din taxi, ajutat financiar de patronul firmei de taximetrie

Patronul firmei de taximetrie al cărui șofer a reușit să salveze viața unui copil, după ce mama acestuia îl aruncase din mașină, sare în ajutorul bebelușului.

O femeie în vârstă de 40 de ani, fost grefieră la Curtea de Apel Oradea a vrut să-și omoare copilul de un an și jumătate, în timp ce se afla într-un taxi.

În momentul în care taxiul în care se afla  a ajuns pe Podul Grant din Capitală, femeiea a deschis ușa mașinii și a aruncat copilul.

Taximetristul a oprit imediat mașina și a sunat la 112 anunțând gestul femeii. Pentru gestul făcut, șoferul a primit felicitări din partea conducerii firmei de taximetrie.

Deoarece cu toții  am fost martori la evenimentul petrecut azi pe Podul Grant, eveniment ce a avut un final fericit, prin prisma faptului că în locul unei pruncucideri, am asistat la salvarea de la moarte a unei finiițe nevinovate, pe această cale felicităm încă o dată,  șoferul nostru de taxi și partenerul său de trafic că au reușit să salveze de la moarte acest bebeluș, acționând într-un mod eroic, imobilizând-o și blocând-o în același timp mama criminală, ce dorea să-și ucidă pruncul”, se arată în comunicatul de presă al firmei de taxi.

Directorul General al Pelicanul Taxi, Ghișa Mihai Victor, a hotărât ca în cazul în care copilul va fi incredințat unui Centru de Îngrijire Minori, să se implice financiar în creșterea acestui copil.

>