Breaking news

Patrick Ciorcilă l-a învins pe Adrian Ungur și s-a calificat în sferturile Challengerului de la Brașov

Victorie de senzație reușită de Patrick Ciorcilă, joi, în turul doi, în fața lui Adrian Ungur, la turneul ATP Challenger de la Brașov.

adrian ungur si patrick ciorcilaPatrick Ciorcilă, posesorul unui wild card a reușit să-l elimine în turul doi, pe Adrian Ungur, al doilea favorit al turneului de tenis de la Brașov

Patrick Ciorcilă a jucat perfect și a câștigat primul set cu Adrian Ungur, în tie-break, cu scorul de 7-6(7-5), după 59 de minute de joc.

Ciorcilă a reușit să facă brake-ul la scorul de 3-3. A preluat conducerea cu 4-3, scor la care și-a pierdut serviciul, iar Ungur a egalat la 4-4. După care, soarta setului s-a decis în tie-break, unde Ciorcilă a revenit de la 2-4, la 7-5.

Câștigarea primului set, i-a dat aripi lui Patrick Ciorcilă care în setul doi a defilat în fața lui Ungur. Puștiul de 17 ani l-a bătut măr pe experimentatul Adrian Ungur, cu un  sec 6-3 în setul doi, după o oră și 38 de minute de joc.

Patrick Ciorcilă se califică astfel în premieră în sferturile de finală ale unui turneu challenger, unde va da piept cu Gerald Melzer.

Pentru accederea în sferturile de finală, Patrick Ciorcilă și-a asigurat 15 puncte ATP și un cec în valoare de 875 de euro.