Breaking news

Patrick Ciorcilă a ratat calificarea în semifinalele ATP Challenger de la Brașov

Patrick Ciorcilă a fost învins vineri, în sferturile de finală ale turneului Challenger de la Brașov, ratând astfel calificarea în semifinale.

patrick ciorcila - brasovPatrick Ciorcilă, singurul român calificat în sferturile de finală ale turneului de la Brașov, a fost învins vineri, de austriacul Gerald Melzer, locul 252 ATP.

Patrick Ciorcilă și-a pierdut primul serviciu, a reușit mai apoi să facă re-brake. Dar din păcate iar și-a pierdut serviciul. La scorul de 1-2, Ciorcilă a obținut două noi mingi de re-brake pe care însă le-a ratat, iar austriacul s-a distanțat la 3-1. După 44 de minute de joc, românul a pierdut primul set cu 4-6.

Din păcate, Ciorcilă și-a pierdut și serviciul inaugural din setul doi, astfel că austriacul a preluat conducerea rapid cu 2-0. Românul a început să joace mai bine în setul doi, dar nu a reușit să facă-rebrake, astfel că a pierdut setul cu același scor ca și în primul.

După o oră și 36 de minute de joc, Patrick Ciorcilă a fost învins de Gerald Melzer, în două seturi, scor 6-4, 6-4.

Chiar dacă a pierdut, Ciorcilă, care pe 20 septembrie împlinește 17 ani, a arătat un joc de calitate, făcându-i față cu brio mai experimentatului austriac.

Calificarea în sferturile de finală ale turneului ATP Challenger de la Brașov, reprezintă cel mai bun rezultat al lui Patrick Ciorcilă din întreaga lui carieră. Cele 15 puncte pe care le va primi de la Brașov îl vor propulsa până pe locul 528 în ierarhia mondială.