Breaking news

Patriarhia a trimis un om la crematoriu ca să se asigure că niciun preot nu face slujbă pentru Sergiu Nicolaescu

Iolanda Nicolăescu, sora regizorului a spus că Patriarhia Română a trimis un om la crematoriu pentru a se asigura că incinerarea se va face fără un preot care să facă slujbă.

sicriu sergiu nicolaescuSora lui Eugen Nicolescu a spus sâmbătă la Antena 3, că un reprezentant al Patriarhiei Române a stat de pază la Crematoriul Vitan-Bărzești pentru a se asigura că niciun preot nu va veni să facă slujbă de pomenire.

Iolanda Nicolescu s-a declarat indignată de gestul Patriarhiei, precizând că ea nu a mers la crematoriu și că această informație i-a fost transmisă de văduva lui Sergiu Nicolaescu.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, preotul Constantin Stoica spune că nu a fost trimis niciun  reprezentant al bisericii la crematoriu.

Sora lui Sergiu Nicolaescu i-a luat partea văduvei spunând că ea nu are nicio vină și că nu este de acord cu faptul că un grup de oameni au huiduit și au strigat injurii la adresa acesteia.

Iolanda Nicolaescu a spus că urna cu cenușă va fi ținută în casă până în vară după care aceasta va fi depusă în cavoul din cimitirul de la Târgu Jiu.

>