Breaking news

Pasha Parfeny, din Moldova, este adoratul publicului la Eurovision 2012. FOTO INEDITĂ

loading...

Îndrăgitul interpret din Republica Moldova, Pasha Parfeny, care prezintă la Eurovision 2012 piesa “Lăutar”, a intrat în graţiile fanilor concursului european.

Publicul l-a îndrăgit pe Pasha Parfeny imediat după prima semifinală Eurovision. Artistul din Republica Moldova, care interpretează anul acesta melodia “Lăutar”, a captat atenţia fanilor Eurovision, care se declară entuziasmaţi de el şi îl consideră revelaţia anului.

Pasha Parfeny s-a evidenţiat cu zâmbetul său carismatic, vocea puternică şi cea mai elaborată coregrafie din concursul de la Baku.

Siteul Eurovision a publicat un colaj fotografic în care Pasha Parfeny este comparat cu actorii de la Hollywood Colin Farrell şi Edward Norton.

Pasha s-a născut pe 30 mai 1986 şi a început să studieze pianul la şapte ani. A urmat mai multe şcoli de muzică devenind compozitor şi vocalist.

Frumosul artist din Moldova este cel care a scris versurile şi a compus melodia pentru Eurovision Song Contest 2012.

Pasha Parfeny a participat la multe festivale naţionale şi internaţionale, reuşind de cele mai multe ori să se claseze pe primul loc. În 2009 acesta a participat la festivalul de la Mamaia, unde a ocupat primul loc la secţiunea creaţie cu melodia “You Do Not See The Sky”.

Pasha Parfeny participă în finala Eurovision de sâmbătă 26 mai pe poziţia a 26-a, fiind ultimul artist din concurs.

Click aici pentru marea finala Eurovision 2012 live online.

loading...