Breaking news

Păşeşte cu stil vestimentar în ton cu vara lui 2015

loading...

Noul an 2015 a adus după sine şi multe trenduri în modă, câte ceva pentru fiecare anotimp iar vara care este pe cale să vină şi pe la noi aduce cu sine tendinţe şi stiluri noi în vestimentaţie şi încălţăminte.

tinute vara 2015Chiar dacă multe femei şi bărbaţi nu prea au de-a face cu trendurile şi nu vor neapărat să se adapteze după stilurile în vogă care au fost lansate în afară ţării, tot există o serie de persoane fashion-addict care îşi doresc să fie îmbrăcate bine şi să fie puţin cu un pas înaintea celorlalţi. Asemenea persoane fie îşi cumpără piese de îmbrăcăminte noi din mall şi în cadrul excursiile în afară ţării, fie apelează la magazinele de haine second hand ca BellaFashionLiving pentru a achiziţiona ceea ce li se pare că li se potriveşte.

Marsala-culoarea anului 2015

În acest an, Pantene a declarat culoarea marsala drept culoarea oficială a anului 2015 şi mai bine zis a verii lui 2015. Această culoare constă într-o nuanţă de roşu pământiu care arată destul de bine atât în cadrul ţinutelor femeilor, cât şi bărbaţilor. Mai mult de atât, flatează cele mai multe tonuri de culoare ale pielii şi poate fi folosită atât în ceea ce priveşte vestimentaţia, accesoriile, bijuteriile sau orice tip de incalţăminte. Ce mai aştepţi? Adaptează-te şi tu acestor tendinţe şi afişează-te în noua culoare splendidă a anului 2015.

Stilul poate să fie etern, dar moda se schimbă de la an la an. Până şi acest an îşi are trendurile sale  pe care nu ar trebui să le ratezi în nici într-un caz, mai ales dacă eşti un pasionat al cumpărăturilor. Din fericire, pe lângă deja populara culoare marsala care poate fi regăsită în absolut orice ţine de accesorizarea fizicului nostru, mai sunt câteva trenduri care vor arăta la fel de bine pe noi în această vară. Unele tendinţe mai vechi în modă revin, şi în acest an este vorba despre stilul confortabil care încântă pe oricine. Înainte de a te îndrepta către primul magazin de haine din drum, inspiră-te mai întâi din ceea ce ar putea face parte din ţinutele tale semnătură din acest an.

Asimetria. Rochia cămaşă

Simetria nu mai este de mult ceva care să ţină prima pagină a revistelor de modă. Acum a revenit asimetria în ţinutele vestimentare, în piesele de îmbrăcăminte pe care le alegem în fiecare zi. Simetria poate să fie frumoasă, să pară potrivită, însă este şi destul de plictisitoare de asemenea. În această vară, totul ţine mai mult de jocul de lungimi ale hainelor. Aşadar, cel mai potrivit lucru pentru noi este să ne inspirăm din ţinutele asimetrice de pe podium. În acest fel, adaugi dimensiune look-ului tău general, o doză de stil, de modernism şi vei arăta şi grozav.

Oricum i-ai spune, rochia cămaşă sau cămaşa tip rochie tot una este şi arată şi foarte bine şi modern pe fetele şi femeile care au o silueta frumoasă şi echilibrată. Dintr-o cămaşă mai lungă poate să iasă o rochie foarte sexy, într-adevăr. Acesta este şi un motiv să îţi arăţi picioarele lungi şi bronzate pe timp de vară. Îi mai adaugi şi o centură mai lată sau mai subţire în talie, îţi iei o pălărie răcoroasă şi ţi-ai întocmit un look fabulos.

loading...