Breaking news

Pasajul Hobanat de la Otopeni, deschis circulației rutiere pentru aproximativ două luni

loading...

Începând de astăzi, 5 aprilie 2011 și până pe 30 mai 2011 se deschide circulaţia rutieră pe Pasajul Hobanat de la Otopeni.

pasaj.hobanatCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că de astăzi, 5 aprilie 2011, până la 30 mai 2011 se deschide circulaţia rutieră pe Pasajul Hobanat de la Otopeni. Deschiderea are un caracter temporar, date fiind lucrările ce trebuie efectuate, în continuare, pe acest sector de drum.

Traficul rutier pe Pasajul Hobanat se desfăşoară astfel:

pentru direcţia Mogoşoaia-Tunari, traficul rutier se va desfăşura pe doua benzi până la rampa pasajului; din rampa pasajului până la km 1+331 circulaţia se va desfăşura pe o singură bandă, revenind apoi la două benzi pe sens;

pentru direcţia Tunari-Otopeni, traficul rutier, începând de la km 1+331, se va desfăşura pe o singură bandă până după Pasajul Superior Otopeni, revenind apoi la două benzi pe sens.

Pe vechiul traseu al Centurii Bucureşti – între Pasajul Otopeni de pe DN 1 (km 0+000) până în dreptul străzii Gara Otopeni (km 1+100) – circulaţia rutieră va fi asigurată doar pentru riverani, cu ajutorul piloţilor de circulaţie.

loading...