Breaking news

Pasagerii care ajung la Aeroportul Otopeni, pot asculta Corul Madrigal într-un salon special

De cinci luni de zile, pasagerii care ajung pe Aeroportul Otopeni, au parte de o surpriză muzicală. În incinta aeroportului a fost amenajat un salon muzical special pentru a asculta muzica Corului Madrigal.

Inaugurat pe 30 iunie 2023, Salonul muzical “MADRIGAL 60” de la Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”  este decorat în maniera unei săli de spectacole în miniatură, în stil baroc, unde călătorii aflaţi în tranzit se pot delecta cu atmosfera specifică concertelor Corului Madrigal.

Salonul muzical „MADRIGAL 60” este amplasat în zona de legătură dintre terminalele Plecări și Sosiri de pe aeroport.

Creat ca un spațiu elegant de așteptare și recreere, călătorii aflați în tranzit se pot delecta cu atmosfera specifică concertelor Corului și, de asemenea, se pot destinde ascultând muzica interpretată de celebrul ansamblu. Salonul va fi deschis non-stop pentru public pâna la finalul anului 2023.

Salonul muzical „MADRIGAL 60” reprezintă un proiect dedicat publicului care traversează prima poartă internațională a României, realizat de către Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” în parteneriat cu Compania Națională Aeroporturi București.

Evenimentul se înscrie în programul „MADRIGAL 60”, care marchează anul acesta 60 de ani de activitate neîntreruptă, excelență în muzică și diplomație prin cultură pentru Corul Madrigal, devenit un simbol al constanței artistice naționale, dar și al relevanței culturale și de imagine a României în lume.

>