Breaking news

Pas cu pas – cum se izolează pereții, acoperișul sau tavanul unei case cu celuloză

Te-ai întrebat de ce se face atat de mult tam-tam în jurul izolarii caselor și vrei sa aflii ultimele noutăți de pe piața? Cauți o soluție ecologică care sa satisfacă cele mai ridicate așteptări? Descopera izolatia din celuloza si afla in articolul de astăzi cum se izoleaza un perete cu celuloza STEICO, pulverizata.

Ce face echipa de montaj, de la început pana la recepția lucrării?

  1. Celuloza, comprimata in baxuri, este descarcata din vehicul. Ambalajele sunt rezistente la apa și ușor de manevrat. Așadar, nu trebuie sa va sperie vremea rea și nici posibile accidente cu aceste ambalaje (reduse ca greutate și ușor de depozitat).
  2. Înainte de a fi introduse în aparatul de suflat, muncitorii taie ambalajul celulozei și o împing în mașinărie – cate una pe rand, bucata cu bucata, incat pierderile sunt minime.

În funcție de analizele făcute în etapele anterioare, experții seteaza densitatea și alți parametri ai mașinii.

  1. In timp ce aparatul sufla cu putere celuloza prin orificiul facut manual in perete ori tavan (grație furtunului flexibil), fibrele acestui material se imprastie peste tot și se compacteaza, impreuna, în mod progresiv. Furtunul este inserat în partea de jos a respectivului spațiu. Fibra, compactata, arată ca furtunul nu poate să meargă mai departe – astfel, pas cu pas, întreg peretele este umplut. Materialul umple spațiul în mod omogen iar construcția este închisă.

Cand compartimentul respectiv este umplut, furtunul este aruncat afara automat. Apoi masina este oprita – se așteaptă puțin și se inlatura capacul de fibre. Gaura facuta inițial pentru intrarea furtunului primeste un capac pe aceleași dimensiuni. Apoi, respectivul tavan ori respectivul perete poate fi finisat corespunzător.

Testele înregistrate video arată cum, imediat după pulverizare, compartimentele  umplute cu celuloza pastreaza excelent continutul. Izolatia de celuloza se adapteaza excelent conturului fiecarui compartiment unde este suflata.

De tinut minte: 

Izolarea ecologică a pereților exteriori prin celuloza suflata STEICOzell (izolație vrac, din fibră de lemn) aduce următoarele beneficii:

– Umplere omogenă: eliminarea puntilor termice

– Performanță izolantă ridicată, atât iarna cât și vara

– Utilizare fără decupaj

– Instalare de calitate de către echipele autorizate STEICO

– Deschis la difuzia vaporilor de apă

– Izolație fonică excelentă în combinație cu panouri izolatoare STEICO

– Reciclabil, ecologic, respectă mediul

 

Cu celuloza STEICO scapi de stresul facturilor pe timp iarnă! Ai 35% economie la încălzire după ce izolezi podul sau mansarda. La Izolatiinaturale.ro ai plata in 12 rate fara dobanda și oferte promoționale în fiecare luna! Descoperă toate avantajele pe site și bucura-te de cel mai avansat sistem de izolatii din România!

>