Breaking news

Partidul lui Diaconescu, acoperirea perfectă pentru dezertorii din PDL

PP-DD, partidul făcut după numele și asemănarea lui Dan Diaconescu, patronul OTV, se pare că este camuflarea perfectă pentru „dezertorii” din PDL, care vor să intre pe ușa din dos în Parlament.

”Izgoniți” din partidul portoaliu, PDL-iștii își găsesc rapid un loc călduț în Partidul Poporului, care defapt nu este altceva decât o supapă de camuflare perfectă a pedeliștilor care vor să intre iar în Parlament, dar vopsiți în mov.

Diaconescu minte poporul cu televizorul în fiecare seară sperând să intre cu partidul televizor în Parlament ca să facă și acolo OTV-izarea legislativului. Și pentru a nu fi singur tot aduă dezertori, în special de la PDL și UNPR și îi pun să candidenze pentru mandate de deputați și senatori.

Pentru PP-DD vor candida la parlamentare, Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului din partea PDL, Viorel Cărare, fost deputat PDL, Liliana Mincă, fost membru UNPR și lista este lungă de traseșiti portocalii și de alte culori.

În realitatea PP-DD, este creația lui Băsescu, astfel încât să păcălească românii pentru a intra în Parlament cu cât mai mult emandate, și pe sistemul PLD, partidul lui Diaconescu va fuziona cu PDL.

Cel mai recent sondaj de opinie realizat de Avangarde, situează PP-DD pe locul 3, cu 11% intenție de vot.

>