Breaking news

Parlamentul României plin de penali, securiști, corupți și traseiști politici

După alegerile parlamentare din 9 decembrie, România s-a ales cu mai mulți senatori și deputați, însă Parlamentul este plin de traseiști politici, parlamentari penali, corupți, aroganți și mincinoși.

Pentru următorii patru ani de zile, Parlamentul României pare să fie raiul politicienilor certați cu legea, a celor care vor să facă afaceri de milioane pe banii statului cât și a oportuniștilor care s-au mutat dintr-un partid în altul.

Mulţi dintre parlamentarii nou aleşi sunt cercetaţi, judecaţi sau chiar condamnaţi.

Printre aceștia se numără și: Monica Iacob Ridzi(PP-DD), Ion Stan (PSD), Miron Mitrea(PSD), Dan Voiculescu(PC), Liviu Dragnea(PSD), Laszlo Borbely(UDMR), Victor Paul Dobre(PNL) şi Liviu Pop, Relu Fenechiu(PNL) sau Tudor Chiuariu(PNL).

Noul Parlament al României ce își începe mandatul pe 20 decembrie 2012, este format din 412 deputați și 176 senatori. Dintre aceștia USL, are 395 de parlamentari, un scor uriaș ce-i conferă majoritate abslolută.

PDL s-a ascuns în ARD și s-a ars rău de tot, luând doar 80 de mandate de parlamentari, 78 dintre ele în urma redistriburii voturilor. Unul din sloganurile lui Blaga și MRU a fost: 75% oameni noi. Noi, noi, că restul nu au prins niciun mandat. Adică, Noi, dar tot ei sunt.

Roberta Anastase, Mihai Răzvan Ungureanu, Gheorghe Ialomițianu, Vasile Blaga, Elena Udrea, Ioan Oltean, Cezar Preda, sunt doar o parte dintre liderii PDL, care au intrat în Parlament pe ușa din dos, doar în urma redistribuirii voturilor.

Așa că nici vorbă de oameni noi în Parlament aduși de PDL.

PP-DD, supranumit și partidul poporului a tras păcăleala păcălelilor. Format doar din oameni controversați și traseiști politici, a băgat în Parlament specimene precum: Monica Iacob Ridzi, Antonie Solomon sau Gigi Nețoiu. Însă, tragedie mare pentru că fondatorul partidului, Dan Diaconescu a rămas pe dinafară.

USL a băgat în parlament de la cercetați penali(Voiculescu, Mitrea, Dragnea), jurnaliști(Gabi Firea, Roșca Stănescu) până la artiști(Mihai Sturza, Damian Drăghici), ecologiști(Remus Cernea), profesori(Daniel Barbu, Cristiana Anghel), patroni de televiziune(Sebastian Ghiță) și cântăreți de muzică populară(Ionela Prodan).

În noul parlament a ajuns și deputat condamnat: Marko Attila de la UDMR. Dacă decizia rămâne definitivă, Attila va pleca din Parlament direct la închisoare pentru trei ani de zile.

Oare parlamentarii aleși în legislativ, să reflecte în oglindă cetățenii României?!

>