Breaking news

Pariurile antepost pot reprezenta o sursa buna de venit

loading...

Aproape toate campionatele de fotbal din Europa si-au disputat primele 5 runde, din aceste etape putand deprinde cateva informatii astfel incat sa incerci plasarea unor pariuri antepost, cel putin in anumite ligi.

intelbetPentru cei care nu stapanesc prea bine aceasta notiune, sa spunem ca pariurile antepost sunt cele care se vor decide pe o perioada mai lunga de timp. In general, vorbim de o saptamana sau doua in cazul sporturilor individuale, precum tenisul sau de un intreg sezon pentru sporturile de echipa. In prima instanta, ai putea sa nu privesti cu ochi buni faptul ca vei tine blocata acea suma de bani o perioada atat de mare de timp. Statistica arata insa ca in foarte multe cazuri miza pe care ai fi putut-o plasa pentru unul sau mai multe pariuri antepost ar fi fost pierduta, mai devreme sau mai tarziu, daca ai fi plasat pariuri obisnuite.

Pariurile antepost au sanse mai mari de reusita decat cele normale

In cazul in care nu ai privit pana acum cu prea mult interes pariurile antepost, de acum inainte ar trebui sa o faci. Si asta deoarece la astfel de pariuri sansele de reusita sunt mai mari decat daca ai plasa pariuri obisnuite, pe un anumit meci, in conditii asemanatoare. Spre exemplu, probabilitatea ca un pariu antepost cu o cota de 1.9 sa fie castigator este mai mare decat aceea de a castiga un pariu obisnuit cu aceeasi cota.

Explicatia, mai ales daca pariul antepost se refera la finalul de sezon, este aceea ca echipa ce dispune de cota 1.9 pleaca favorita, daca nu certa, atunci avand sanse egale cu o alta, pana la finele sezonului trecand suficient timp incat echipa respectiva sa-si demonstreze valoarea. Chiar daca pe parcursul campionatului mai prinde o forma proasta in 4-5 etape, acesta este indeajuns de lung incat sa isi demonstreze adevarata valoare. Un alt avantaj al pariurilor antepost il reprezinta acela ca poti combina mai multe selectii pe acelasi bilet, astfel cota totala putand fi una destul de mare, sansele de reusita nefiind neaparat mici.

Multe case online au in oferta pariuri antepost, insa doar la cateva numarul lor este impresionant

In ultimii ani, mai multe case online si-au dezvoltat oferta pariurilor antepost. Una dintre ele este Admiral, care, desi a intrat pe piata pariurilor online in urma cu aproximativ trei luni si jumatate, are parte de o oferta pre-live destul de bogata, incluzand aici si pariurile antepost. Aici vei gasi pariuri pe termen lung din fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, sporturi cu motor si nu numai.

Este de ajuns sa selectezi sportul sau competitia preferata din lista aflata in stanga paginii “Sport”. Apoi vei putea vedea in centrul paginii evenimentele viitoare pentru respectiva competitie. In partea de sus a paginii exista si categoria “Antepost”, in care vei gasi pariurile pe termen lung pentru acea competitie. Spre exemplu, in acest moment pentru Liga I din Romania ni se ofera pariuri antepost ce vizeaza castigatoarea competitiei si golgheterul acesteia. In ceea ce priveste cupele europene si campionatele de top din Europa, Admiral ne ofera mai multe pariuri antepost, unele destul de interesante. Tenisul are si el parte in fiecare saptamana de pariuri pe termen lung, oferindu-ti insa tie privilegiul de a descoperi alte astfel de pariuri.

Despre casa de pariuri Admiral iti vei crea o impresie mai complexa vizitand recenzia acesteia, care se poate gasi pe site-ul Intelbet. Aici se includ informatii cu privire la cote, la oferte, prezentandu-ni-se insa si 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe pentru aceasta casa de pariuri. Totodata, Intelbet ofera, tot pe pagina recenziei, posibilitatea si utilizatorilor sa-si exprime punctul de vedere cu privire la avantajele si dezavantajele acestei case de pariuri. Sa mai spunem ca pe intelbet admiral poate fi reclamata in cazul in care consideri ca un operator ti-a validat gresit pariul sau orice situatie de acest gen.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>