Breaking news

Părintele Francisc Doboș vine în Duminica Floriilor la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În Duminica Floriilor și de Paștele Catolic, Denise Rifai va invită la o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:30, la Kanal D. În ton cu această sărbătoare religioasă, telespectatorii vor urmări o ediție fascinantă cu Părintele Francisc Doboș, Paroh al Bisericii Romano Catolice Sacré-Cœur din București.

Părintele Francisc Doboș reprezintă poate figura cea mai cunoscută a catolicismului în România, preotul modern și cool pe care românii, indiferent de religie, îl ascultă cu atenție pentru vorbele de duh și pildele sale.

Acesta a fost purtător de cuvânt pentru Arhidiceza Romano-Catolica de București și da mărturie despre existența lui Dumnezeu, atât pe altar, cât și pe rețelele sociale. Nu și-a dorit de mic să devină preot, dar a luat calea Seminarului, și a studiat la Vatican, întâlnind astfel trei Papi.

„Sunteți un preot rebel?”, „De câte ori v-a luat gura pe dinainte?”, „Ne putem alege religia?”, „Ascunde Vaticanul cele mai mari secrete ale omenirii?”, „Cât de grea este viața preotului celibatar?”, “De câte ori ați văzut miracolul înfăptuit?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate părintelui Francisc Doboș în ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:30, la Kanal D!

>