Breaking news

Parchet de calitate superioară care îți oferă confort și o investiție de durată în locuință

Pentru a-ți transforma casa într-un mediu confortabil și elegant, ai nevoie de un parchet de calitate superioară. Acesta înfrumusețează cu adevărat orice spațiu de locuit, va impresiona prin aspectul său proaspăt și natural, mai ales dacă este un produs de brand.

În prezent te poți bucura de aspectul perfect al unui parchet de cea mai înaltă calitate, cu efect vizual prietenos, primitor și de caracteristicile de calitate ale unui model de plintă parchet pentru un mediu confortabil, pe care ți le poate oferi magazinul online laminat-parchet.ro.

Un parchet de calitate superioară are proprietăți funcționale deosebite:

  • Este rezistent la zgârieturi și alte daune
  • Are izolație fonică excelentă la pași și oferă un confort bun la mers
  • Poate fi instalat în încăperi cu încălzire în pardoseală
  • Are un aspect foarte frumos, oferă un decor elegant
  • Este confortabil și ușor de instalat în orice tip de locuință.

Parchetul laminat

Acest tip de parchet este potrivit pentru orice cameră din casă, este ideal chiar și pentru camera copiilor. El este plăcut sub tălpile picioarelor, rezistă la salturile copiilor, nu are substanțe nocive, poate absorbi mult zgomot, arată bine și poate crea o atmosferă confortabilă în locuință.

Parchetul laminat este preferat și de proprietarii de animale de companie. El oferă avantajul că este ușor de întreținut, de curățat și de îndepărtat părul de animale de pe suprafața lui. Chiar și urina de animale se poate elimina rapid de pe un parchet laminat cu puțină soluție cu săpun pentru parchet. În acest caz, trebuie de avut grijă ca umezeala să nu rămână întreaga zi pe podea.

Parchet stratificat

În ziua de astăzi, mulți oameni optează pentru parchetul cu trei straturi, despre care se spune că este mai economic și ușor de montat. Deși unii ar alege un parchet monostrat datorită finisajului său special și caracteristicilor de design, totuși un parchet prefabricat este o investiție ingenioasă, el este considerat de înaltă calitate.

Parchetul din două sau trei straturi este disponibil în format clasic și poate crea o atmosferă elegantă și confortabilă în casă.

Parchet rezistent la apă Aqua+

Parchetul laminat Aqua+ are un design sofisticat, ce imită foarte bine lemnul natural și are o rezistență crescută la umiditate. El este potrivit pentru spații comerciale, cât și pentru locuințe. Are caracteristici foarte bune de durabilitate, rezistență la foc, efect antistatic, nu își schimbă culoarea când este expus mult timp la lumina soarelui.

Această pardoseală de calitate superioară este utilizată și pentru decorarea spațiilor rezidențiale datorită aspectului său foarte frumos, care imită textura materialelor naturale, al lemnului masiv. Acoperirea sa rezistă la piesele grele de mobilier din camere, dormitoare, dar și în spațiile pentru birouri în care traficul este de intensitate medie.

Baza laminatului este din placă impermeabilă groasă. Parchetul de acest tip este compatibil și cu toate tipurile de încălzire prin pardoseală. Poate fi utilizat chiar și în baie, hol și bucătărie, unde umiditatea este mai ridicată. Modelele care dispun de tratament Aqua+ de până la 72 de ore și sunt de grosime de cel puțin 8 mm pot fi alese pentru a fi instalate chiar și în baruri, magazine, restaurante, cafenele sau hoteluri.

Parchet EGGER

În prezent, parchetul EGGER convinge prin calitatea superioară și design în trend și este apreciat de cei mai pretențioși designeri și arhitecți din țara noastră. Ele este fabricat în Germania și poate asigura oamenilor nevoia de calitate, confort și funcționalitate.

Un astfel de parchet poate avea și certificat Blue Angel, ceea ce arată că este un parchet de calitate superioară, excepțional și din punct de vedere ecologic și al emisiilor reduse în mediul înconjurător.

Înainte de a alege un tip de pardoseală, verifică prețul, calitatea, manopera și ia în calcul dacă se potrivește cu stilul tău de viață și cu bugetul alocat de tine renovării.

>