Breaking news

Paradisul femeilor, fara barbati! Vezi aici clubul dedicat exclusiv femeilor din Bucuresti!

loading...

Recent, în București s-a deschis cel mai nou și probabil singurul club & restaurant dedicat exclusiv femeilor. Forever Young Club organizează petreceri și evenimente pe placul femeilor din Capitala și nu numai. Vedeta de televiziune Ioana Popescu se ocupa de PR-ul localului care deja a început sa fie frecventat de nume sonore ale business-ului românesc.

Astăzi, 11 aprilie de la ora 23:00, incepe concursul de Karaoke pentru femei “The Voice of Forever Young Club”, mai precis etapa 1 de preselectii, la finalul careia – dupa 3 saptamani -, pe 2 MAI se va alege castigatoarea. Finalista va beneficia de o super vacanta la ROMA! Juriul este format din artisti consacrati si sponsori care vor sa sustina talentele feminine!


La evenimentul de joi, 11 aprilie, prima băutura este din partea casei pentru toate doamnele si domnisoarele!
Cei care doresc sa se inscrie la concursul “The Voice of Forever Young Club” au șansa de a câștiga nu numai o vacanta la Roma, dar și alte premii puse la bătaie de către organizatori si sponsori.

 

https://www.facebook.com/FEYrestoclub

SURPRIZA din aceasta joi pentru toata lumea, consta intr-un recital EXTRAORDINAR susținut de artistul Claudiu Dumitrache alaturi de gazdele serii: DJ Chrisses & MC Ioana Popescu!
Nu se percepe taxa de participare la eveniment!

loading...