Breaking news

Pandurii vor juca încă un sezon în Liga I

loading...

Echipa de fotbal Pandurii Tg Jiu vor juca și în sezonul următor tot în Liga I, după ce echipa de fotbal Internațional Curtea de Argeș s-a retras, a declarat Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

fotoPandurii retrogradaseră la finalul sezonului 2009-2010, însă vor reveni în prinul eșalon ca uramre a ”retragerii” argeșenilor.

Discuţiile s-au finalizat, Pandurii Târgu Jiu e oficial în Liga I. Ieri şi azi au avut loc discuţiile şi, conform regulamentului, Pandurii a luat locul echipei Internaţional Curtea de Argeş. Nu avem cunoştinţă dacă a fost vorba şi de o sumă de bani. Totul s-a desfăşurat conform regulamentului şi Pandurii vor juca în Liga I. Toate actele au fost depuse la Liga Profesionistă de Fotbal, totul e în regulă“, a declarat Dumitru Dragomir, pentru MEDIAFAX.

La finalul sezonului trecut, echipa Pandurii Târgu Jiu a ocupat locul 15 în clasament, retrogradând în Liga a II-a, iar Internaţional Curtea de Argeş s-a situat pe poziţia a 14-a, care asigura prezenţa în prima ligă şi în campionatul următor.

loading...