Breaking news

Pandurii au produs minunea în Portugalia. S-au calificat în Grupele Europa League

Calificare istorică a echipei Pandurii Târgu Jiu în grupele Ligii Europa. Oltenii au reușit minunea în Portugalia, unde au învins cu 2-0, pe Sporting Braga.

pandurii tg jiuPerformanță uluitoare reușită joi seară de echipa Pandurii Tg Jiu, în returul play-off-ului Europa League. Oltenii s-au impus cu 2-0 în fața portughezilor de la Sporting Braga, după ce în manșa tur luaseră bătaie cu 1-0.

Buleică a marcat în minutul 15, golul care a împins meciul în prelungiri, unde Ciucur a fost cel care a marcat golul calificării în minutul 117.

„Este o mare performanţă. Am crezut în şansa noastră şi am reuşit să obţinem această victorie. Nu ne-am propus să marcăm în primele minute şi apoi în prelungiri. În sfârşit a apărut şi Buleică la finalizare din bandă. Ciucur a intrat foarte bine în joc, fotbaliştii de bandă au pus cele mai mari probleme. Mă bucur că jucătorii au înţeles că acel «dacă» poate deveni realitate dacă munceşti. Ne-am depăşit condiţia, dar urmează o perioadă foarte grea”, a spus Pustai la Digi Sport.

Mijlocaşul Alin Buleică a afirmat că este foarte fericit dar că nu se gândea că Pandurii Târgu Jiu poate ajunge în această fază a Ligii Europa.

Gorjenii aşteaptă acum tragerea la sorţi, care va avea loc vineri, de la 13:00, ca să afle cu cine joacă în Grupele Europa League.