Breaking news

Pâinea goală pe dinăuntru și ascuțitoarea de drujbe printre invențiile Salonului de la Geneva

Peste 700 de expozanți din 45 de țări au participat îna cest an la Salonul de invenţii de la Geneva.

paine-goalaCele mai interesante și ciudate invenții au fost expuse în cadrul salonului de la Geneva. Printre acestea se numără și pâinea goală pe dinăuntru pentru hot-dog dar și deschizătorul de capace pentru o singură mână. Multe dintre invenţii au strârnit râsul, fără ca utilitatea lor să fie pusă, însă, la îndoială, conform gândul.info.

Pâinea goală pe dinăuntru este invenţia cât de poate de simplă, dar practică a francezului Jean-Paul Margro. Aceasta iese din cuptor direct găurită, astfel că nu-ţi rămâne altceva de făcut decât să introduci carnea sau orice îţi doreşti să ai într-un sendviş.

Deschizătorul de sticle pentru o mână este invenţia belgianului Alexis Babusiaux. Deschizătorul de sticle are un suport special care apucă sticla, astfel încât nu trebuie să te foloseşti de a doua mână pentru a o deschide. Aparatul te ajută să şi torni cu sticla pe care ai deschis-o şi să pui capacul la loc, totul cu o singură mână.

Ascuţitoarea de drujbe este invenţia elveţianului Ricardo Matias. Aceasta constă într-un suport hidraulic în care se montează drujba de ascuţit şi care înaintează în aşa fel încât un polizor să poată ascuţi fiecare parte din lanţul drujbei.

Premiul acordat de public i-a revenit, însă, inventatorului elveţian André Vernay. Acesta a proiectat un capac special care poate fi montat la rezervorul de benzină al automobilelor şi care te împiedică să pui benzină în loc de motorină.

>