Breaking news

Ozana Barabancea şi Adriana Bahmuţeanu se pun cu Blondele de la Antena 1

Ozana Barabancea şi Adriana Bahmuţeanu dezvăluie miercuri seară în cadrul emisiunii lui Dan Negru, ”Te pui cu blondele”, din secretele dietelor pe care le-au urmat.

Miercurea aceasta, de 20.30, Ozana Barabancea şi Adriana Bahmuţeanu fac echipă într-o confruntare incendiară cu blondele lui Negru.

Cum ambele au slăbit foarte mult în ultima perioadă, curiozităţile domnişoarelor legate de acest subiect s-au ţinut lanţ.

Ce anume a cauzat îngrăşarea, şi care a fost cea mai eficientă cură de slăbire la care au apelat, acestea sunt doar două dintre întrebările la care vedetele au fost provocate să răspundă.

Eu m-am îngrăşat pentru că în cinci ani am avut trei sarcini una după alta în care nu m-am abţinut de la mâncare. Te îngraşă orice sarcină. Mă bucur că sunt aşa acum. Mi-am schimbat modul de viaţă. Am un regim care se bazează pe indice glicemic scăzut. E un mod de viaţă, de fapt, nu un regim. Poţi să mănânci cât vrei, dar trebuie să ştii cum să asociezi felurile de mâncare între ele” a spus Adriana Bahmuţeanu.

Deşi a slăbit apelând la o metodă diferită, Ozana respectă un principiu de la care nici Adriana nu se abate.

Ambele vedete au renunţat de tot la masa de seară. “Apă, că-i sfântă”, a precizat Ozana. Aceasta pare să fie cina perfectă dacă se pune în discuţie scăderea în greutate.

Cum se numeşte dieta Adrianei Bahmuţeanu şi ce secrete legate de modul în care a slăbit a dezvăluit Ozana, rămâne de văzut miercurea aceasta, de la 20.30, la Te pui cu blondele?

>