Breaking news

Ozana Barabancea, scoasă din minţi la “Te cunosc de undeva!”

loading...

Cu cât prestaţiile concurenţilor de la “Te cunosc de undeva!” sunt mai dificile şi mai spectaculoase, cu atât pretenţiile celor patru juraţi, Ozana, Andreea Bălan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits, sunt mai mari.

ozana si matteoLa antrenamentele pentru transformările din ediţia de sâmbătă, 12 octombrie, ce începe la ora 20:30, la Antena 1, concurenţii le-au dat de furcă antrenorilor.

Una dintre cele mai dificile transformări i-a aparţinut lui Matteo care se va transforma în Nicoleta Voica. Cu toate că s-a pregătit din greu la antrenamente, Andrei Aradits i-a reproşat artistului că se poartă de parcă nu ar dori să obţină punctajul maxim de la juraţi, pentru că îşi limitează aptitudinile.

În camera alăturată, la lecţiile de canto, Ozana s-a supărat foarte tare pe Mike Diamondz care a determinat-o să-l dea afară de la repetiţii, pentru că nu era ascultător şi nu aplica sfaturile pe care i le dădea pentru transformarea în Tina Turner.

La momentul jurizării, după transformarea lui Mike Diamondz, Ozana Barabancea a făcut o mărturisire neaşteptată. Telespectatorii care vor urmări “Te cunosc de undeva!” sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 20:30, la Antena 1, vor fi martorii conflictului dintre antrenori şi concurenţii de la antrenamente.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian