Breaking news

Ozana Barabancea face incantaţii, dimineaţa, la duş

loading...

Ozana Barabancea a fost întotdeauna o prezenţă remarcabilă şi plină de exuberanţă, iar la „Te pui cu bondele?” nu face excepţie.

Ozana BarabanceaJurata „Splash! Vedete la apă” va fi prezentă în emisiunea lui Dan Negru alături de Irina Margareta Nistor şi What’s Up miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

În fiecare ediţie, blondele sunt hotărâte să-i facă pe invitaţii lui Negru să dezvăluie cele mai interesante detalii despre vieţile lor şi nu se lasă până nu află ceea ce-şi doresc.

Astfel, Ozana Barabancea a fost întrebată dacă, într-adevăr, are un ritual zilnic.

„Este adevărat, am un ritual pe care-l fac în fiecare dimineaţă când fac baie, niciodată, nu-l ratez, iar dacă fac baie de zece ori pe zi, de zece ori spun incantaţia. Vă pot dezvălui o parte din ritualul meu: <Apă de aur, apă pură, îţi mulţumesc că mă speli pe mine Ozana Maria de toate mizeriile şi ocroteşte familia mea…>” povesteşte Ozana Barabancea.

Întreagul moment va putea fi urmărit la „Te pui cu blondele?” miercuri, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, Irina Margareta Nistor a povestit motivele şi costurile operaţiei pe care a suferit-o.

loading...