Breaking news

Ovidiu Adrian Condruţa, dispărut de Valentines Day, găsit mort de Dragobete

Ovidiu Adrian Condruţa, tânărul în vârstă de 29 de ani dispărut pe 14 februarie de Valentines day, a fost găsit duminică, mort, în ziua de Dragobete.

ovidiu condrutaGeaca lui Ovidiu Adrian Condruţa a fost găsită duminică pe Cheiul Dâmboviţei spre Glina, la ieşirea din Bucureşti.

În buzunarul hainei anchetatorii au găsit şi cheile casei lui Ovidiu. Scafandrii au găsit trupul neînsuflețit al lui Ovidiu Condruța în Dâmbovița.

Sora tânărului a declarat pentru realitatea TV că, Ovidiu a fost ucis și aruncat în Dâmbovița.

El a petrecut într-un club aproape de casă şi de atunci nu a mai fost văzut. A fost cu un amic, au stat în jur de o oră şi jumătate. Fratele meu era în stare de ebrietate. Prietenul lui spune că Ovidiu a plecat singur acasă şi că nu l-a dus el”, a declarat Sorina Gorgan pentru Realitatea TV .

Geaca tânărului a fost găsită de membrii unei agenţii de detectivi particulari, care au acţionat benevol. Detectivii au pornit în căutarea tânărului dat dispărut şi au găsit geaca plutind pe apă, pe Cheiul Dâmboviţei, spre Glina, la ieşirea din Bucureşti. După ce au găsit geaca tânărului dat dispărut, detectivii au anunțat poliția.