Breaking news

Ovi, în vacanță în Grecia alături de compozitori din New York, Berlin și Londra

Ovi, românul stabilit în Norvegia și reîntors pe plaiuri natale, și-a petrecut ultima săptămână departe de familie tocmai în frumoasa insulă grecească, Stanorini.

Cântărețul a mers la unul dintre cele mai importante campusuri organizate pentru compozitorii din întreaga lume.

Timp de cinci zile, Ovi a lucrat și a învățat alături de compozitori din New York, Berlin, Londra și Copenhaga.

În fiecare zi cântărețul a făcut echipă cu alți doi compozitori și au lucrat împreună la câte o piesă pe care la finalul zilei trebuie să o prezinte. Miza era cu atât mai mare cu cât existau comenzi de piese de la cele mai mari case de discuri din lume, Warnei, Emi, Universal, etc.

Au fost comenzi de piese venite pentru a scrie pentru diferiți artiști, unii dintre ei de talie foarte mare, Katy Perry, Justin Bieber, Missy Elliot. La alegerea fiecărei echipe puteam scrie pentru aceste proiecte sau pentru proiectele proprii! Personal am combinat și una și alta” a declarat Ovi.

Artistul este în plină ascensiune în România și este decis să cucerească piața muzicală autohtonă cu noul său single “One Day”. Ovi a decis să se mute în România pentru o perioadă de doi ani ca să fie mai aproape de reușită și să poată onora toate concertele propuse în România.

În 2012, Ovi alături de Paula Selin a reprezentat România la Eurovision cu piesa ”Playing with fire”, ocupând un onorant loc trei.