Breaking news

Oțelul învins și de Manchester

Campioana României, Oțelul Galați a fost învinsă marți seară de Manchester cu scorul de 2-0.

În fața a peste 28.000 de spectatori, Oțelul Galați a bifat a treia înfrângere consecutivă în Liga Campionilor și își poate lua adio de la primăvara europeană. Doar 64 de minute au rezistat oțelarii în fața englezilor de la Manchester United.

Și poate reușeau să înregistreze o remiză albă, dacă Sergiu Costin nu făcea un henț în careu la o centrare a lui Nani, pentru care arbitrul a dictat penalty. Rooney a executat lovitura de la 11 metri și a deschis scorul pe Național Arena în minutul 64.

Două minute mai târziu, englezii rămân în 10 oameni după ce Vidic îl faultează dur pe Giurgiu iar arbitrul scoate cartonașul roșu.

Oțelarii au atacat intens poarta lui Manchester însă s-au jucat cu ocaziile și nu au reuit să fructifice avantajul de pe teren. În minutul 89, Perendija este eliminat pentru un fault în poziţie de ultim apărător la Rooney. Iar în minutul 90+2, Rooney este faultat în careu de Antal și arbitrul acordă penalty. Rooney execută lovitura de la 11 metri și mărește scorul la 2 la 0. Englezii bifează prima victorie din actualul sezon de Champions League și pleacă acasă cu toate punctele iar Oțelul își linge rănile pentru că a trecut razant de un rezultat uriaș în Liga Campionilor.

 

>