Breaking news

Orlando și Ducu încep afacerile cu China, în serialul de comedie Liber ca pasărea cerului

loading...

După mai multe încercări eșuate pe plan local, Orlando, interpretat de Ștefan Bănică, și Ducu, jucat de Marius Florea Vizante, visează la o afacere mai mare, internațională, pe care o demarează duminică, 19 mai, de la ora 20:00, în cel de-al cincilea episod al serialului de comedie Liber ca pasărea cerului, la Antena 1.

Cei doi protagoniști, avându-l alături pe Ariciu’(Adrian Anghel), prietenul lui Orlando, vor să înceapă afacerile cu China și “declanșează” operațiunea Electronice Beijing.

La un pont dat de Mia (Alma Costin) și Tatiana (Laila Abdel Hafiz), prietenele care lucrează la salonul erotic de la etajul superior, Orlando, Ducu și Ariciu’ vor încerca să jefuiască duba unui chinez, plină cu tablete, laptop-uri și alte gadget-uri. Dacă acțiunea lor va avea succesul așteptat, telespectatorii Antenei 1 vor vedea duminică, de la ora 20:00.

În același episod, Stela (Cătălina Grama – Jojo), sora lui Ducu, proaspăt proprietară a 87 de imobile din Centrul Vechi, descinde alături de cumnata ei, Dora (Andreea Samson), în locuința lui Orlando, pentru a-l înștiința că va fi evacuat pentru neplata chiriei. Ce deznodământ va avea această poveste, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 20:00, într-un nou episod al serialului de comedie Liber ca pasărea cerului, numai la Antena 1.

 

loading...