Breaking news

Organizaţi-vă activitatea în funcţie de oferta firmelor de transport marfă!

In cazul in care activitatea firmei pe care o detineti sau administrati presupune transporturi de marfa regulate, trebuie sa gasiti un colaborator de incredere. Acesta nu numai ca va ajuta cu transportul propriu-zis al bunurilor dumneavoastra, fie ca este vorba despre importuri sau exporturi, ci va va asigura un sentiment de liniste.

transport marfa

Nu este nimic mai neplacut pentru un antreprenor sau manager decat starea de incertitudine, generata de lipsa unei rutine zilnice. Cu alte cuvinte, aspectele birocratice si organizatorice trebuie sa se rezolve aproape de la sine, urmand ca eforturile dumneavoastra sa tinteasca dezvoltarea si descoperirea de noi piete de desfacere.

In acest sens, trebuie sa semnati un parteneriat ferm cu o firma de transport marfa avand o experienta indelungata. Un exemplu relevant in acest sens este Volsped, care in cei peste 13 ani de existenta a parcurs nu mai putin de 60,3 milioane de kilometri in beneficiul clientilor sai, transportand 700.000 de tone de marfa catre 31.680 de destinatii de pe intreg mapamondul.

Astfel de cifre, coroborate cu un grad de satisfactie de 98,8% din partea clientilor sai, nu puteau fi atinse fara o planificare extrem de stricta a activitatii.

In continuare, va prezentam tabelul intern Volsped al rutelor de transport marfa in Europa, pe cale terestra, in functie de punctul de plecare/sosire, dar si de marimea si numarul bunurilor pe care le aveti de transportat:

Romania (transport marfa intern) + Europa de Est – transporturi zilnice de 3,5 tone, 7,5 tone si 24 de tone;

UE Vest + Elvetia – transporturi zilnice de 3,5 tone si saptamanale de 7,5 tone si 24 de tone;

UE Sud-Vest – transporturi zilnice de 3,5 tone si 7,5 tone si saptamanale de 24 de tone;

UE Sud – transporturi zilnice de 3,5 tone si 7,5 tone si saptamanale de 24 de tone;

Scandinavia si Tarile Baltice – transporturi saptamanale de 3,5 tone si bilunare de 24 de tone.

Prin urmare, consultand tabelul de mai sus si suprapunandu-l cu cerintele si specificul business-ului dumneavoastra, veti sti pentru ce varianta sa optati si ce calcule sa va faceti, in functie de periodicitatea transporturilor de marfa puse la dispozitie de catre Volsped. “Obiectivul nostru este ca dumneavoastra sa fiti multumit si sa aveti incredere ca bunurile de care aveti nevoie sa fie transportate sunt pe maini bune. Echipa noastra este alcatuita din expeditori si dispeceri foarte bine pregatiti, cu multi ani de experienta, care se asigura de fiecare data ca transportul ajunge la destinatie la timp si in siguranta”, se arata pe site-ul companiei.

transport marfa

Pe langa o oferta foarte bogata si variata in ceea ce priveste transportul de marfa, Volsped va sta la dispozitie si cu alte avantaje importante:

  • Parc auto complex (utilitare intre 1,4 si 20 mc, camioane de 7,2-7,5 tone, capete tractoare si semiremorci);
  • Termene de plata flexibile (pana la 60 de zile);
  • Monitorizare GPS 24/7 pe toata durata transportului;
  • Asigurare CMR pe toata durata tranzitului (pentru eliminarea riscurilor);
  • Accesibilitate crescuta (inclusiv camioane cu lift hidraulic).
>