Ora Regelui prezintă la TVR 1, cum a fost decorată la Roma, Principesa Margareta

În această sâmbătă, la Ora Regelui, telespectatorii TVR 1 îl vor cunoaşte pe fotograful oficial al Casei Regale din România şi vor afla despre distincţia cu care a fost recompensată  Principesa Margareta la Roma cu câteva zile în urmă.

De asemenea, ediţia din 10 noiembrie mai cuprinde şi partea a doua a documentarului Mihai I al României, premiat de Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România la capitolul documentar istoric.

La Roma, Principesa moștenitoare a fost distinsă cu Marea Cruce a Ordinului Regal Sfânta Isabel a Portugaliei, pentru merite în domeniul caritabil. Principesa Margareta a oferit echipei TVR un scurt interviu despre vizita pe care a făcut-o la Roma, unde Alteţa Sa Regală a avut şi câteva întâlniri importante pentru România.

Să fii fotograful Majestăţii Sale poate părea o treabă dificilă. În ediţia din 10 noiembrie a emisiunii Ora Regelui vom afla ce presupune acest statut chiar de la omul care se poate mândri cu cea mai mare colecţie de fotografii ale Regelui Mihai. Într-un reportaj semnat de Cristina Rădulescu, Daniel Angelescu mărturiseşte că îşi doreşte să surprindă momentul şi să facă acea fotografie care-l va introduce în istorie.

>