Breaking news

Ora Pământului – O oră de intuneric pentru sănătatea Planetei

loading...

În această seară, între ora 20:30 şi 21:30, cetăţenii României sunt rugaţi să ajute Pământul şi din respect pentru viaţa sa să stingă lumina sau să se dconecteze de la electricitate timp de o oră.

ora pamantului“La iniţiativa WWF, organizaţia care coordonează campania în intreaga lume, în 2009 România s-a alăturat iniţiativei Earth Hour. Pe 28 martie, între 20:30 si 21:30, două milioane de români au stins luminile ăn casele lor, conform datelor furnizate de Dispeceratul Energetic Naţional. 15 oraşe au susţinut şi au promovat campania, în calitate de Oraşe Oficiale Earth Hour. […] 37 de oraşe au participat în mod oficial şi, in toate colţurile ţării, mai multe evenimente simultane au reunit oameni si comunităţi care au inţeles mesajul campaniei si au dorit să se alăture sutelor de milioane de susţinatori Earth Hour din întreaga lume”, se arată într-un material de prezentare a acestei campanii.

Aici aveţi un promo al campaniei, care a avut un mare succes, lucru care arată că încă oamenii mai respectă bătrâna Terra:

loading...