Breaking news

Opteaza pentru aparatul auditiv perfect pentru tine. Alege inteligent

Odata cu inaintarea in varsta, este posibil sa te confrunti cu o deficienta de auz. Exista mai multe semne prin care poti identifica daca te afli in fata unei astfel de situatii.

Spre exemplu, daca in jurul tau se vorbeste dar tu nu intelegi mare parte din ce se spune sau daca ai dificultati in a-i auzi, daca nu auzi soneria telefonului sau ridici volumul televizorului mai tare decat ar fi necesar, atunci ar fi bine sa-ti indrepti atentia catre aparate auditive.

Alege aparate auditive de inalta performanta

Aceasta patologie te poate expune la diverse pericole atunci cand vei vrea sa iesi in afara casei, si poate duce chiar la probleme sociale, neavand posibilitatea de a mai comunica cu persoanele dragi. Dar, totul se poate rezolva cu un mic dispozitiv.

Unii dintre factorii care duc la dezvoltarea unei deficiente de auz, pe langa factorii biologici si de mediu, sunt reprezentati de catre cei genetici. Dar, daca un copil se naste cu o astfel de deficienta, atunci diagnosticarea precoce si protezarea vor putea asigura o dezvoltare corecta.

Pierderea auzului este clasificata in functie de severitate dar si de varsta aparitiei, doar ca persoanele vor experimenta diferit acelasi grad de severitate al bolii, daca survine la varste diferite.

Este indicat sa acorzi o atentie crescuta sanatatii, mai ales daca este vorba despre o hipoacuzie. In acest sens, daca deja ai identificat problema pe care tu o ai, ai posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de astfel de produse.

Exista atat aparate auditive retroauriculare, cat si intraauriculare, cele din urma fiind mult mai discrete, asa ca tu vei putea alege modelul care ti se potriveste cel mai bine.

E important ca inainte de a alege aparatul auditiv sa-ti faci un plan cu o serie de intrebari. Iata o serie de intrebari la care ai putea sa raspunzi:

  • Ai optat pentru efectuarea unei audiograme sau timpanograme?
  • Ai aflat care este gradul de pierdere al auzului?
  • Preferi un aparat auditiv retroauricular sau intraauricular?
  • Te intereseaza un aparat reincarcabil?
  • Ai vrea sa optezi si pentru anumite accesorii pentru a putea beneficia de un auz mult mai clar?
  • Conteaza pentru tine brand-ul din care face parte aparatul auditiv pe care urmeaza sa-l achizitionezi?

Specialistii te vor indruma, astfel ca tu vei beneficia de un aparat care sa-ti acopere toate nevoile, iar tu te vei putea bucura de toate activitatile tale preferate. Vei putea comunica cu persoanele dragi tie fara dificultate, vei putea asculta piesele preferate si vei putea auzi soneria de la intrare sau cea a telefonului.

Se lucreaza in permanenta pentru ca aceste aparate auditive sa raspunda nevoilor unice ale tuturor pacientilor, intr-un mod cat se poate de accesbil.

Descopera cele mai bune servicii

WeSound, compania cu renume in acest domeniu, ofera clientilor cele mai bune produse si servicii, astfel incat calitatea vietii acestora sa fie cu mult imbunatatita.

Te poti indrepta cu incredere catre magazinele de asistenta auditiva specializata, unde vei putea beneficia de audiograma si de produse de cea mai buna calitate. Specialistii de la wesound.ro isi doresc sa mentina relatii de lunga durata atat cu pacientii, cat si cu partenerii acestora. Calitatea, inovatia si promptitudinea sunt trei lucruri care ii caracterizeaza.

Cere toate informatiile de care ai nevoie si ia o decizie inspirata.

 

 

>