Breaking news

Elevii din Bucureşti nu vor merge mâine la şcoală

Cursurile claselor I-VIII din toate şcolile bucureştene vor fi suspendate începând de luni, din cauza condiţiilor meteorologice din Capitală, a hotărât azi Guvernul. Anunţul a fost făcut de secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Melania Mandaş Vergu, la Antena 3.

ninsoare-si-viscol

Decizia vine după ce edilul şef al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat în această dimineaţă că va propune primului ministru şi Ministerului Educaţiei închiderea şcolilor pentru două-trei zile, din cauza zăpezilor abundente din ultimele 24 de ore.

Oprescu a explicat că măsura este necesară pentru că, dacă va ninge în continuare în ritmul actual, vor fi probleme în trafic.

Primarul general al Capitalei a precizat că sectorul 5 este cel mai afectat de ninsorile abundente din ultimele ore. Aici se circulă foarte greu chiar şi pe arterele principale pentru că ele nu au fost deszăpezite.

Comandamentul de iarnă întrunit duminică dimineaţă a luat şi decizia de a interzice circulaţia prin Bucureşti a maşinilor de transport greu, de peste 3,5 tone.

Următoarea şedinţă a Comandamentului de iarnă din Capitală va avea loc la ora 18.00.

>