Breaking news

OPPO sărbătorește 100 de ani de tenis pe terenul central ca partener global al Wimbledon pentru al patrulea an consecutiv

OPPO, partenerul global al Wimbledon 2022, sărbătorește 100 de ani de performanță pe terenul central prin noua propunere de brand, Inspiration Ahead, și o nouă experiență de Realitate Augmentată (AR) ce utilizează tehnologia CybeReal 2.0 și cel mai nou flagship, Find X5 Pro.

Pentru a marca centenarul Terenului Central de la Wimbledon, OPPO a creat o nouă experiență AR care prezintă istoria dinamică a Wimbledon. Cei care participa la turneu pot vedea, în AR, o selecție de vedete emblematice ale tenisului, ce au marcat sportul de-a lungul deceniilor. Fanii vor putea experimenta cele mai inspirate momente din istorie, care au consolidat Wimbledonul drept unul dintre cele mai mari și mai iubite turnee din lume. Disponibilă exclusiv la Wimbledon 2022, experiența AR poate fi testată la standul OPPO.

La baza experienței AR se află tehnologia CybeReal 2.0 de la OPPO. Prin intermediul acesteia, se pot reconstrui medii complexe, la scară largă și dinamic. Tehnologia combină atât lumea fizică, cât și pe cea virtuală, pentru o gamă largă de posibilități creative alimentate de cele mai recente progrese în calculul spațial și localizare ale OPPO. CybeReal 2.0 poate oferi poziționare și orientare extrem de precise pentru mediile fizice, cu un consum redus de energie, folosind dispozitive precum flagship-ul Find X5 Pro.

Pentru a afla mai multe despre activitățile OPPO care au loc la Wimbledon, accesați acest link.

###

Despre OPPO

OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu mai mult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO: https://www.oppo.com/en/.